13 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm necip nasır

Kentsel dönüşüm necip nasır

MÜFED Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde yerel yöneticilerin frene bastığını söyledi. İzmir'de durumun seçim sonrasında netleşeceğini ve hızlanacağını vurgulayan Nasır, dönüşümün mutlaka yerinde yapılması gerektiğini de belirtti...

Kentsel dönüşüm için yeni finansman çağrısı!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir'de hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni finansman yaratılması gerektiğini dile getirdi.

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

Yerel yönetimler kentsel dönüşüm için harekete geçsin!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, yerel yönetimlere, "Kentsel dönüşüm için harekete geçin" çağrısında bulundu. Eylül ayında açıklanacak kentsel dönüşüm eylem planına göre her şehrin ayrı bir planı olacak. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Müteahhiter Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Ege Bölgesi'nde kentsel dönüşümü yeniden hatırlattı.

Kentsel dönüşüm için harekete geçilecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Nasır, ''Kentin ihtiyacı olan nitelikli konutların yapımı kentsel dönüşümle hız kazanacaktır'' diye konuştu.

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Necip Coşar ve Yaşar Güler tarafından 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

İzmir'de kentsel dönüşüm değil bina yenileme yapılıyor!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir'de müteahhitlerin kentsel dönüşüm adı altında yık - yap sistemine yönlendirildiğini, ancak bunun kentsel dönüşüm değil, bina yenileme olduğunu dile getirdi.

Necip Nasır: İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, İzmir'deki sağlıklı bina stoğunun, yalnızca yüzde 15 düzeyinde olduğu söyledi. Nasır, İzmir'de ada bazlı planlamayla kentsel dönüşümün tamamlanması gerektiğini belirtti.

Necip Cindoruk: Körfez'de kentsel dönüşüm şart!

40 yıla yakın inşaat sektörünün içinde bulunan İnşaat Müteahhidi Necip Cindoruk, Türkiye genelinde gündemden inmeyen Kentsel dönüşüm konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İzmir'de kentsel dönüşümün önemi gündeme getirildi!

İzmir'deki sağlıklı yapı stoğunun yüzde 15-20 seviyelerinde olduğunu belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel dönüşümün önemini gündeme getirdi.

Necip Nasır İzmir'de kentsel dönüşümü konuştu!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı makamında ziyaret etti; toplantıya kentsel dönüşüm konusu damgasını vurdu...

Necip Nasır'dan İzmir'e kentsel dönüşüm ziyareti!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, İzmir Çevre Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan'ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusunda görüş alışverişinde bulundu. Nasır sektörün daha sağlıklı işlemesi için köprü görevi üstlendiklerini söyledi.

Deprem nedeniyle kentsel dönüşüm aciliyet kazandı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır; mevcut konut stoğunun yüzde 85 'inin depreme dayanıklı olmadığını söyleyerek kentsel dönüşüm konusunda harekete geçmek için beklenecek vakit olmadığını vurguladı.

Kentsel dönüşüm necip nasır Haberi

Kentsel dönüşüm necip nasır

MÜFED Başkanı Necip Nasır, kentsel dönüşümde yerel yöneticilerin frene bastığını söyledi. İzmir'de durumun seçim sonrasında netleşeceğini ve hızlanacağını vurgulayan Nasır, dönüşümün mutlaka yerinde yapılması gerektiğini de belirtti.


Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerden sonra İzmir'in kentsel dönüşüm konusundaki durumunun netlik kazanacağını ifade etti; ilçe belediye başkanlarının bu konudaki tutumlarının belirleyici olacağını dile getirdi. Seçim ortamından dolayı yerel yöneticilerin kentsel dönüşümle ilgili frene bastığını savunan Nasır, şöyle devam etti: "İzmir'de inşaat sektörünün potansiyelini gerçek anlamda ortaya çıkaracak kentsel dönüşüm, tam anlamıyla yaşama geçirilemedi. Kentsel dönüşümdeki en büyük etken, yerel yönetimlerin seçimden sonraki tutumları olacak. Çünkü bir ilçenin sorunlarını sosyal ve kültürel yapısını en iyi bilen kişiler yerel yöneticiler. 


Seçimlerden sonra kentsel dönüşüm konusunun da hızlanacağını düşünüyorum." Yeni...