03 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm şirketi

kentsel dönüşüm şirketi

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa'nın daha yaşanabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Kentsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin bir an önce hızlandırılması gerektiğini söyledi...

İzmirli müteahhitler kentsel dönüşüm için şirket kuracak!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, federasyon bünyesinde bulunan müteahhitlerle birlikte yeni bir şirket kuruluşuna imza atarak, kenti hak ettiği yere taşımayı istediklerini söyledi...

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Mağdurları 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekliyor!

Uzundere Kentsel Dönüşüm projesi yüzlerce mağdur da yarattı. 15 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen vatandaşlar, Büyükşehir şirketi İzbeton’un yapımını üstlenmiş olduğu proje alanında yeni başkan Cemil Tugay’a seslendi.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mega Kentsel Dönüşüm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Demir Han Tuncer, Muhsin Marangoz ve Murat Emrehan Gökçen ortaklığında kuruldu.

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kentpro Kentsel Dönüşüm Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nesih Tacar tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

kentsel dönüşüm şirketi Haberi

kentsel dönüşüm şirketi

'Kentsel dönüşüm şirketi kurulsun' Bursa'nın kentsel dönüşüme acil ihtiyacı olduğunu ifade eden Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa'nın daha yaşanabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Kentsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin bir an önce hızlandırılması gerektiğini söyledi. 


Tekrar sıfırdan bir hayatı Bursa'da inşa ettiklerini belirten Yedikardeş, "İnşaatlarımızı yaparken başımızda mühendisler yoktu. Yollarımız yoktu hepsinin kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Ama bina ömürlerimiz bitti. Artık kültür ve gelir seviyelerimiz değişti. 


Onun için daha yaşanılabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Ketsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin biran önce hızlandırılması gerekiyor. Bursalı müteahhitlerimizin ve sanayicilerimiz bu dönüşüme biran önce öncülük etmesi gerekiyor. 


Allah korusun şuanda bazı mahallelerimize sokaklarımıza itfaiye ve ambulans girmekte zorlanıyor. Allah korusun bir felaketle karşı karşıya kalsak...