03 / 05 / 2024

Kentsel dönüşüm tahsin usta

Kentsel dönüşüm tahsin usta

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu.

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları yıl içinde teslim edilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, inşaatı devam eden kentsel dönüşüm konutlarından 725 konutu 2019 yılı içinde teslim edeceklerini açıkladı.

Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları 2019'da teslim edilecek!

Mahalle Buluşmaları kapsamında Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Konutları'nın 2019'da teslim edileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm deprem riskini azaltır!

Türkiye bugün 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 18. yılında kaybettiklerini anıyor. Başkan Hasan Tahsin Usta ile hem ilçede devam eden kentsel dönüşümü hem de ilçenin depreme ne kadar hazır olduğunu konuştuk. İşte Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm 15 yılda tamamlanacak!

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Haşan Tahsin Usta, bölgede gerçekleşen dönüşümü anlattı. İşte detaylar..

Tahsin Kabaali Hatay'daki kentsel dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahsin Kabaali, önceki gün gerçekleşen Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde yaptığı konuşmasında, sürece, kenti kent yapan tüm unsurları barındıran şekliyle baktıklarına dikkat çekti.

Pazariçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Pazariçi’ndeki kentsel dönüşüm alanını ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, burada incelemelerde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Gaziosmanpaşa'nın kentsel dönüşümü örnek oluyor!

Dubai Şeyhi Muhammed Bin Raşid El Maktum adına kurulu MRHE adlı kurumdan gelen uzman bir heyet, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'dan Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Söke Belediyesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Gündem maddesinin az olması nedeniyle Eylül ayı meclis toplantısının resmi bölümü kısa sürede tamamlanırken tüm meclisi üyelerinin tamamının katıldığı toplantının sonunda kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’na kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yapıldı.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Toplantısı yapıldı!

Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'nda konuşan Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, “Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz” diye konuştu.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşüm trafik sorununa çözüm oluyor!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 4. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu’nda yaptığı konuşmada, “Kentsel dönüşümün en önemli faydalarından biri de trafik ve otopark sorununa da çözüm olması” dedi.

Hasan Tahsin Usta: Kentsel dönüşümü etap etap yapacağız!

Kentsel Dönüşüm Toplantısı'nda konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Yapılacak kentsel dönüşümde yatırımcının karını minimumda, hak sahibinin karını maksimum seviyede tutacak bir finansman modeli uyguladık” dedi.

Kentsel dönüşüm tahsin usta Haberi

Kentsel dönüşüm tahsin usta

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta, kentsel dönüşümle ilgili rant iddialarına sert çıkarak, "Biz kentsel dönüşümü vatandaşlarımız için yapıyoruz" diye konuştu. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sarıgöl ve Merkez Mahallesi İslambey mevkii sakinlerine yönelik olarak bir Kentsel Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. 


Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Belediye Başkan Yardımcıları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Vatandaşların sorunlarının dinlenmesi ile başlayan toplantıda konuşan Başkan Usta, öncelikle herkesin 1 Eylül Dünya Barış Giinü'nii kutladı. Avrupa ülkelerinin bin civarında mülteciyi topraklarını kabul etmemek için birbirine girdiğine değinen Başkan Usta, bugün milyonlarca Suriyeli'ye evsahipliği yapan Türkiye'nin çok iyi yerlere geldiğini ve kimseyi yüz üstü bırakmadığını söyledi. 

İslambey mevkiinin planlarda yeşil alan olarak gözüktüğünü ve burada yaşayan vatandaşların sorunlarının çözülmesinin kentsel dönüşüm olmadan çözülmesinin imkansız...