17 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm toplantı

kentsel dönüşüm toplantı

İkincisi düzenlenen Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısına Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile 2.inönü Mahalle sakinleri katıldı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletname geçerli mi? 

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, binanın kentsel dönüşüm toplantılarında vekaletnamenin geçerli olup olmadığı sorusu yöneltildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

kentsel dönüşüm toplantı Haberi

kentsel dönüşüm toplantı

2. İnönü Mahalle sakinleri için düzenlenen toplantıda Başkan Batur dönüşümde "herkes için adil' olunacağını belirtti. İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen ilk Belediye olan Narlıdere Belediyesi, dönüşüm alanı içerisinde kalan mahalle sakinlerine izlenecek olan yol haritasını anlatmak için toplantılar düzenlemeye devam ediyor. İki Narlı ve Çatalkaya Mahallelerine yönelik gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısının ardından ikinci toplantı dün akşam 2.1nönü mahallesi için düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısında Narlıdere Belediye Başkanı Abdiil Batur dönüşümün nasıl olacağını hazırladığı sunum ile anlattı.

Yaklaşık 1 saat süren sunumda uzun ve zorlu geçecek olan kentsel dönüşüm sürecinde izlenecek olan yöntemlerin son derece şeffaf ve halk ile birlikte yürütüleceğine vurgu yaptı. Başkan Batur " Siz olmadan olmaz. l£n başından işin teslim edileceği ve...