07 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm yıldırım mahallesi

kentsel dönüşüm yıldırım mahallesi

Saadet Partisi Yıldırım ilçe teşkilatı, yaklaşan seçimler öncesi İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Necati Şahin ile bir araya gelen İbrahim Özacar, kentsel dönüşümün mutlaka uygulanması gerektiğini söyledi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Bursa Yıldırım’da kentsel dönüşüm hamlesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm projesine start verdi.

Diyarbakır Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 96 aileye anahtar teslimi yapıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde 96 aileyle anlaşma yapıldı.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli yapıldı!

Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkez nakli gerçekleştirildi. Epsilon Otomasyon Kentsel Dönüşüm Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı'nın merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

kentsel dönüşüm yıldırım mahallesi Haberi

kentsel dönüşüm yıldırım mahallesi
İMO Şube Başkanı Necati Şahin ile bir araya gelen Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Özacar, kentsel dönüşümün mutlaka uygulanması gerektiğini söyleyerek, "Biz teşkilat olarak Yıldırım'da 12 bölgede vatandaşlarımızla bir araya gelerek kentsel dönüşümü sorduk.
Herkes olmasını istiyor, ancak kentsel dönüşüme rant gözüyle bakılmaması gerekiyor" dedi.
Yıldırım kentsel dönüşümünü eleştiren İbrahim Özacar, "Yıldırım'da yeşil alanları arttırma sözü verildi, ancak yapılaşma hızla arttı. Yeşil alanlar azaldı. Bunun en açık örneği, kentsel dönüşümün startını Mevlana Mahallesi'ndeki yapılaşmanın olmadığı bir alandan vermeleridir" diye konuştu.

Yıldırım ilçemizin özellikle son yıllarda hızla artan kaçak yapılaşmaya maruz kaldığınıifade eden Şahin ise, " Yıldırım'da 10 yılda 30 bin kaçak yapı yapıldı, bölgede yapı envanteri çıkarılmadan böyle bir proje başlatılmamalıydı. Doğrusu şu anda yapılmak istenen projeden biz mühendisler olarak hiçbir...