29 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm yüreğir

kentsel dönüşüm yüreğir

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Çelikcan, 'Biz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Yüreğir'in kaderini değiştirecek bir çok yeni projemiz ise devam ediyor."

Yüreğir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Sosyal belediyecilik projelerinden kentsel dönüşüme, konut projelerinden kültür evlerine kadar Başkan Mahmut Çelikcan'ın önderliğinde dev projelere imza atan Yüreğir Belediyesi ilçenin çehresini değiştiriyor.

Kışla mahallesi riskli alan ilan edildi!

Büyükşehir Belediyesi nin onbinlerce insanın oturduğu riskli bölge Köprülü Mahallesi ile ilgili ne gibi işlem yapacağı mahalle sakinleri tarafından merak ediliyor. proje ilanlarıyla ilgili Bakanlar Kurulu kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı'nda hem kiralar yükseldi, hem kentsel dönüşüm arttı! 

Cushman & Wakefield I TR International’ın Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı Bölgesi’nin 2023 yılı perakende verilerini incelediği raporuna göre, 3 ana alışveriş caddesinde yükselen kiralar ve kentsel dönüşüm dikkatleri çekti. İşte o rapor...

Kentsel dönüşüm yıkımı, skandalı ortaya çıkardı: İki binanın duvarı ortak çıktı!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yıkımları kapsamında yeni bir skandal yaşandı. İstanbul Avcılar'da iki binanın duvarı ortak çıktı... 

Kentsel dönüşüm, yüksek kiralar ve ev sahibi-kiracı tartışmaları İstanbul'dan İstanbul'a göçü tetikledi!

İstanbuk'da son zamanlarda kentsel dönüşüm seferberliği yaşanıyor. Vatandaşlar kentsel dönüşüm ve yüksek kiralardan dolayı evlerinden taşınmak zorunda kaldı. 

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Kentsel dönüşüm ve kira sorunlarına ilişkin kanun teklifi Meclis'te! 

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kentsel dönüşüm süreçlerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendirden kira ve barınma sorununun çözülmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına kanun teklifi sundu. İşte o teklifin tüm detayları...

Yüreğir'deki Kentsel Dönüşüm Meclis gündemine taşındı!

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunları Meclis'te gündeme getirdi.

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

kentsel dönüşüm yüreğir Haberi

kentsel dönüşüm yüreğir

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, vatandaşların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.


Kiremithane Mahallesi'nde vatandaşlarla ve muhtarlarla sohbet eden Başkan Çelikcan, 'Biz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Çok şükür bu güne kadar Yüreğir'de bir çok ilkleri gerçekleştirdik. Yüreğir'in kaderini değiştirecek bir çok yeni projemiz ise devam ediyor. Yüreğir'de ilk yerinde kentsel dönüşümü bitirdik, hak sahipleri kuralarını çekerek konutlarına kavuştular.Şu anda bütün yatırımcılar yönünü Yüreğir'e çevirmiş durumda. Yüreğir Belediyesi'nin başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları son hızıyla devam ediyor” dedi.


Yüreğirli vatandaşların sevincine ve üzüntüsüne ortak olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan ilçede sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin uygulandığını belirtti. Yüreğir'in birçok ilden büyük bir ilçe olduğunu ve tek başına her yere yetişmesinin mümkün olmadığını ancak her fırsatta Yüreğirli vatandaşlarla birlikte...