29 / 04 / 2024

Kenwwo ve De\'Lonhgi ortak

Kenwwo ve De\'Lonhgi ortak

Üstün teknolojisi ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla dünyanın öncü gıda hazırlama markası Kenwood, artık Türkiye’de De’Longhi bünyesinde çalışmalarına devam edecek.

Kandilli açıkladı: İstanbul'u büyük bir yıkım ve kaos bekliyor! Olası büyük depremde megakentte tsunami de olacak! 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi Müdür Yardımcısı Dr. Musavver Didem Cambaz, olası İstanbul depreminde tsunami beklendiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gıda Komitesinin yapısı ve işleyişini yeniden değiştirdi

Son dönemde yüksek enflasyon nedeniyle bütün kamuoyunun yakından etkilendiği tarımsal ürün ve gıda fiyatlarını izleyip değerlendiren Gıda ve Tarımsal Ürün Piyasaları İzleme ve Değerlendirme Komitesi'nin yapısı güncellendi.

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

GYODER Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri yarın!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri yarın saat 14:00-16:00 saatleri arasında düzenlenecek.

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları Semineri 25 Ağustos'ta!

Gayrimenkulde Değer Kavramı ve Değerin Vergisel Sonuçları semineri 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. 

Çayır ve mera alanlarının değişimi meclis gündeminde!

Çayır ve mera alanlarının büyüklükleri ve değişimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

15 maddede sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "Sitelerde yönetim planı ve değiştirilmesi" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Değerli Konutlar Vergisi’nde mükellefiyet ve değere itiraz!

Resmi Gazete'de yayımlanan Dijital Hizmet Vergisi ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun kapsamında, değeri 5 milyon TL ve üzerinde olan konutlar için "değerli konut vergisi" ödenmesi gerekiyor. Gazeteci Bumin Doğrusöz Değerli Konutlar Vergisi'ni yazdı...

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Askeri gazino ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Askeri gazino, vardiya yatakhaneleri ve değerli sosyal tesisler özel şirketlere mi kiralanacak?

Dikon Mimari Koruma ve Değerleme Anonim Şirketi kuruldu!    

Dikon Mimari Koruma ve Değerleme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Sırrı Aklan tarafından kuruldu.

2018'de evini satanlar ve kiraya verenler dikkat!

2018 yılında evini kiraya veren veya alıp satan mükelleflerin ödemeleri gereken bazı vergileri bulunuyor. 1 Temmuz itibariyle başlayan kira ve değer artış kazancı vergisi ödemeleri bu ay sonu sona erecek.

Kenwwo ve De\'Lonhgi ortak Haberi

Kenwwo ve De\'Lonhgi ortak

Gıda hazırlama ürünlerinde Avrupa 1.’si olan Kenwood, De’Longhi’nin pazar payını da 2 katına çıkartarak Türkiye pazarındaki yerini de sağlamlaştıracak.

  

İtalyan tasarım anlayışının özgün çizgilerini yansıtan ürünleriyle fark yaratan ve ciro sıralamasında dünyanın en büyük 3. elektrikli ev aletleri üreticisi olan De’Longhi, genç ve dinamik ekibi ile Türkiye gibi genç nüfusu ve dinamizmi ile öne çıkan bir pazarla uyum içerisinde büyümesini sürdürürken, bünyesine kattığı lider marka Kenwood’la daha da güçleniyor.


1947 yılında, İngiltere’de Kenneth Wood tarafından kurulan, kurulduğu günden bu yana kaliteyi ve tasarımı ön plana çıkaran elektrikli ev aletleriyle dünyada ilklerin arasına girmeyi başaran Kenwood, bundan sonraki başarılarına da De’Longhi ile beraber devam etmeyi hedefliyor. Renkli, zarif ve kullanışlı tasarımları ön plana çıkaran dünyanın elektirikli ev aletleri alanında öncü markası Kenwood,...