20 / 05 / 2024

kepez 2b arsalar tapu

kepez 2b arsalar tapu

Kepez’in, 2B’den sonra Vakıf arazilerindeki tapu problemi de çözülüyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, 23 milyon lira ederindeki takas işlemini onayladı.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez'de belediye arsaları Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dönemde olduğu süre boyunca belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiğini açıkladı.

Kepez Belediyesi'nden 16.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Sinan ve Gazi Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedeli 16 milyon 820 bin TL olarak belirlendi. 

Kepez'in mülkiyet sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez’in Avni Tolunay Mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. Türel, Avni Tolunay’da 2B alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

İstanbul-İstanbul projesindeki 2B sorunu çözülüyor!

Yapı Kredi Koray GYO İstanbul-İstanbul projesi kapsamındaki 2B arsaların devralınmasına ilişkin tebligat hakkında açıklama yaptı.

Kepez Çankaya Mahallesi'nin imar ve mülkiyet sorunları çözüldü!

Antalya'nın Kepez ilçesinde imar ve mülkiyet sorunlarının ortadan kalktığı mahallelerde yapılaşma tüm hızıyla sürüyor. Antalya'nın en güzel mahalleleri arasında yer alan Çankaya Mahallesi'nde 2B, imar ve mülkiyet sorunları Başkan Hakan Tütüncü'nün girişimleri ile sona erdi.

Kiracısı kaçak inşaat yapan ev sahibi yandı!

Kepez’de arsalarına kaçak inşaat yapan kiracılarından şikayetçi olan iki ortak, kaçak yapı yıkılmadığı gibi bir de kiracıları adına 17 bin lira cezaya çarptırıldı.

Kepez Erenköy'e kat artışı hakkı verildi!

Antalya Kepez'de gecekondu dokusunun yoğun olduğu ve 2B'den tapularını alan Fevzi Çakmak ve Kütükçü mahallelerinde, imara uygun yapılaşmayı sağlamak amacıyla geçtiğimiz aylarda kat artışı hakkı getiren imar planı revizyonu yapıldı.

Boğaz'daki 2B arazileri dönüşüm için üç yıldır bekliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2B arazilerinin dönüşümü üç yıldır bekliyor. Beykoz'da vatandaşların kullanımındaki arsalar için belediyeye ücretler ödendi. Müteahhitlerle anlaşmaları yapılan arsaların imar planları da bir yıl önce tamamlandı.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

kepez 2b arsalar tapu Haberi

kepez 2b arsalar tapu

Kepez’in, 2B’den sonra Vakıf arazilerindeki tapu problemi de çözülüyor. Vakıflar Genel Müdürlüğü, 23 milyon lira ederindeki takas işlemini onayladı. Konut alanındaki Vakıf parsellerinde gecekonduları olan 5 bine yakın kişi, yıllardır özlemle beklediklerin tapularına kavuşuyor.


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği mülkiyet problemlerini çözme sözünü bir, bir yerine getiriyor.


Başkan Hakan Tütüncü, 2009 mahalli seçimlerinde Kepezlilere, 2B ile ilgili mülkiyet problemini çözeceğinin sözünü vermişti.  Başkan Tütüncü’nün girişimleri sonucu Ak Parti Hükümeti'nin, 2012'de çıkardığı bir yasayla Kepez, 30 yıldır gündeminden düşmeyen 19 mahallesindeki orman vasfını kaybetmiş 2B arazilerindeki tapu probleminden kurtuldu. Şimdi 2B’den hak sahibi olan 6 bin 900 kişi tapularını alıyor.


Çözümün önünü Erdoğan açtı 


Kepez’de, 2B’den sonra tapu probleminin yaşandığı diğer alan Vakıf parselleriydi.

Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı döneminde...