29 / 04 / 2024

Kepez Avni Tolunay mahallesi

Kepez Avni Tolunay mahallesi

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez Avni Tolunay'a Avrupai imar planı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Avni Tolunay'a Avrupai bir imar planı hazırladıklarını söyleyerek, "Kepezli çocuklar okullarına giderken parkların içinden geçecek, yaşlılar ise karşıdan karşıya geçmek zorunda kalmayacak" açıklamasında bulundu.

Kepez'in mülkiyet sorunu çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez’in Avni Tolunay Mahalle sakinlerine müjdeyi verdi. Türel, Avni Tolunay’da 2B alanlarıyla ilgili kesinleşmiş mahkeme kararlarıyla ilgili mülkiyet sorununun çözüldüğünü söyledi.

Antalya Avni Tolunay’ın mülkiyet sorunu çözülüyor!

Avni Tolunay mahallesindeki mülkiyet problemiyle ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum “Milli Emlak’la kadastro arasındaki anlaşmazlığı çözmek suretiyle buradaki yaklaşık 5 bin hak sahibinin 2B’den yararlanabilmesinin önünü açıyoruz." dedi.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Hakan Tütüncü: Avni Tolunay imar planını sıfırdan yapıyoruz!

Bakir gibi görünse de görsel kimlik olarak sizin karşınıza çıkan zor noktalar oldu mu? Şehirleşme noktasında, yanlış, hatalar yapılmış denen yer…

Kepez'de imar düzenlemesinde sona gelindi!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Avni Tolunay ile Duraliler mahallelerinde düzenlediği iftar sofralarına katıldı.

Hakan Tütüncü Kepez'deki yeni projelerini anlattı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, "Masa Dağındaki yeni şehir parkının, Avni Tolunay mahallesine şehir parkının yapımına başlayacağız" dedi.

Kepez Duraliler'in imar sorunu çözülecek!

Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nin imar sorununu çözeceklerini ilan eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylece Batı Çevre Yolu'nun yapımının da önünü açmış olacaklarını vurguladı.

Kepez'de hastane yapımı devam ediyor!

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

Antalya Kepez'de 2 milyon 67 bin 600 TL'ye satılık arsa!

Antalya İli Kepez İlçesinde yer alan 3.446.00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa 22 Eylül 2014 tarihinde saat 16:00 ile 16:10 arasında yapılacak..

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun yağmur keyfi!

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul'u etkisi altına alan yağmur altında Sultanahmet'ten Bâb-ı Âli'ye yürürken çekilen fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştı. İşte Vali Mutlu'nun yağmur keyfinden kareler...

Kepez Belediyesi Ferro Krom Fabrikası'nın park alanı olarak planlanmasını onayladı!

Kepez Belediye Meclisi, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ferro Krom Fabrikası'nın yanındaki arazisini, konut dışı kentsel dönüşüm çalışma alanı ve park alanı olarak planlamasına olumlu görüş verdi..

Avni Başman İlköğretim Okulunun arsası Mahmud Hüdayi Vakfı'na verildi!

İstanbul Üsküdar’da bulunan Avni Başman İlköğretim Okulu 2011 yılında olası İstanbul depreminde hasar göreceği için yıkıldı. Okul, Üsküdar eski Milli Eğitim Müdürlüğü binasına taşındı.

Kepez Avni Tolunay mahallesi Haberi

Kepez Avni Tolunay mahallesi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Bütünşehir Kültür ve Dayanışma Derneği (ANTÜMDER)’nin düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısına katıldı.


Başkan Hakan Tütüncü,  Antalya Polis Moral Eğitim Merkezi’ndeki kahvaltıda, şehircilikle ilgili fikirlerini ve hizmetlerini anlattı. ANTÜMDER Başkanı Yaşar Tabur ve dernek üyeleri de Dokuma Fabrikası alanının halka açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


“ANTÜMDER önemli bir kamu görevi yapıyor” 

Türkiye’de gönüllülüğün zor bir iş olduğuna dikkat çeken Başkan Tütüncü, bu zor bir işi başarılı bir şekilde yürütmelerinden dolayı ANTÜMDER yönetimini tebrik etti.

“Bir kenti daha iyiye götürecek olan o kentte yaşayan insanların görüşleridir.” diyen Tütüncü, “ O görüşler bir yerde gizli kaldığında, kamusal alana çıkıp siyasallaşamadığında o fikirlerin şehirciliğe yön vermesi düşünülemez. O bakımından ANTÜMDER’in yaptığı işi önemsiyorum. Önemli bir kamu vazifesi yapıyorlar.” ifadesini kullandı.


Şehirleşmede zihniyet problemi...