29 / 04 / 2024

Kepez Ayanoğlu

Kepez Ayanoğlu

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na 8 dönümlük semt spor sahası inşa ediliyor!

Kepez Belediyesi, 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltladığı Ayanoğlu Mahallesi’nde semt spor sahası inşaatını sürdürüyor.

Kepez Ayanoğlu'nda 5 bin 500 metrelik yol çalışması başladı!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi'nde 5 bin 500 metre uzunluğundaki yolu asfaltlıyor. Toplam 3 bin metrelik yola 5 bin 500 ton sıcak asfalt dökülüyor.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Turizmdeki canlanma emlak sektörüne yansıyacak!

Yabancılara satılan konut sayısı artmaya devam ediyor. Bir toplantıda konu hakkında  açıklama yapan  ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ayanoğlu, "İlk 3 ayda yabancıya konut satışı yüzde 44 arttı" dedi. 

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kepez Kaymakamlığı yeni hizmet binasında inceleme yapıldı!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemeler yaptı. 

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Kepez Kaymakamlığı yeni binasına taşındı!

Antalya Kepez Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına taşındı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yeni binada incelemelerde bulundu.

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı'nda 2+1'ler 275 bin TL'ye!

Ekşioğlu ve Severler Apartmanı, Ekşioğlu inşaat tarafından Antalya Kepez Ulus mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Projelerde fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor. 

Gold Residence Masa'yla Kepez'den şehre hakim olun!

2019 yılı Nisan  ayında teslim edilecek olan Gold Residence Masa Evleri EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor. Proje Antalya Kepez Çankaya Mahallesi'nde inşa ediliyor...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Kepez'e 2 yeni proje geliyor!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya/ Kepez'de 2 yeni proje hayata geçirmeye hazırlanıyor.  EKŞ Ekşioğlu Masa Dağı bölgesinde iki farklı projeye başladı. 

Kepez Gold Residence Masa fiyat listesi!

Kepez Gold Residence Masa fiyat listesi 285 bin TL'den başlıyor. Gold Residence Masa projesi EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzası taşıyor...

EKŞ Ekşioğlu'ndan Antalya'ya 2 yeni proje!

EKŞ Ekşioğlu, Antalya'nın Kepez ilçesinde şehir içerisindeki yerleşime açık en yüksek tepe noktası olan Masa Dağı bölgesinde 2 yeni proje hayata geçiriyor. 

Kepez Ayanoğlu Haberi

Kepez Ayanoğlu

Kepez Belediyesi, vatandaşlarına konforlu bir kent yaşamı sunabilmek için mahallelerdeki üst yapı eksikliklerini hızla bir şekilde tamamlıyor. Varsak Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’nin genişliği de imar planındaki konumuna uygun hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin 8 metre olan genişliğini, 20 metreye çıkardı. Yol genişletme çalışmasının ardından Tansu Çiller Caddesi, çift şeritli bir yol olarak bölge halkına hizmet vermeye başladı.


41 bin ton zift, 410 ton mıcır 


Fen İşleri Müdürlüğü, yol genişletme çalışmasından sonra caddenin asfaltını da yapıyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de katıldığı törenle 2016 sathi asfalt sezonunun açılışı da Tansu Çiller Caddesi’nde gerçekleştirilmişti.  General Hulusi Sayın ile Selçuklular caddeleri arasındaki yolun ilk olarak 1720 metre uzunluğundaki tek şeridine sathi asfalt döküldü. Asfaltlama çalışmasında 41 bin ton zift, 410...