15 / 05 / 2024

Kepez Başköy Hurdacılar Sitesi imar planı onaylandımı

Kepez Başköy Hurdacılar Sitesi imar planı onaylandımı

Kepez Belediye Meclisi, Başköy Hurdacılar Sitesi ve çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen uygulama imar planı oy birliği ile kabul etti.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı! Yeni proje!

Önderler İnşaat tarafından Bodrum'un yeni gözdesi Konacık'ta yükselen Bodrum Dragon Konacık'ta satışlar başladı. Peki Bodrum Dragon Konacık konut fiyatları ne kadar? İşte Bodrum Dragon Konacık ile ilgili ayrıntılar...

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Altını olanların dünyaları başına yıkıldı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle yatırımcıların radarına giren isimler arasında yer alan Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı... Altını olanların dünyaları başına yıkıldı... Hemen bakın...

Muğla Gökova kıyıları imara açılacak mı?

Resmi Gazete’de 9 Temmuz tarihinde yayımlanan kararla kamu kurumlarının, çoğu sahil kıyılarında bulunan tesisleri özelleştirme kapsamına dahil edildi. Muğla Çevre Platformu Gökova Meclisi, “Gökova Özel Çevre Koruma Bölgesi’ni nasıl koruyabiliriz?” başlıklı bir toplantı yaptı.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İsrail'in yıktığı Hammisa Bedevi köyü sakinleri başlarını sokacak yer arıyor!

İsrail'in işgal altında olan Hammisa Bedevi köyünü yıkmasının ardından geriye teneke parçalarından başka bir şey kalmazken, köy ahalisi kış arifesinde çocuklarına barınak bulmanın yollarını arıyor.

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Dekar Kıyıbahçe 4. Etap satışları başladı!

Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli'deki projesi Dekar Kıyıbahçe'de dördüncü etap satışları başladı.

Bağımsızlık Köyü hizmete açıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" kapılarını açtı...

Dekar Kıyıbahçe'de 2. Etap satışları başladı! 0,64 faiz oranıyla!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, Çekmeköy Ömerli’deki projesi Dekar Kıyıbahçe’de ilk etap teslimleri ve ikinci etap satışları başladı.

Kepez Başköy Hurdacılar Sitesi imar planı onaylandımı Haberi

Kepez Başköy Hurdacılar Sitesi imar planı onaylandımı

Akdeniz Sanayi Sitesi’nde ve Yeşil Antalya Sanayi Sitesi’nde kat artışına yönelik imar planlaması çalışması yapan Kepez Belediyesi, Hurdacılar Kooperatifi’nin, Başköy’deki yeni yeri için gerekli olan imar planı kararını da aldı. Kepez Belediye Meclisi’nin, Mart ayı olağan toplantısında Başköy Mahallesi içerisinde kalan 167 hektarlık alanda hurdacılar sitesi ve yakın çevresindeki toplu işyerleri için düzenlenen binde bir ölçekli uygulama imar planı görüşüldü. Meclis, uygulama imar planını oybirliği kabul etti.

“HURDACI ESNAFINA ÖNEMLİ BİR ALAN KAZANDIRDIK”

Kararın Hurdacılar Sitesi Kooperatifi esnafına hayırlı olmasını dileyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Hurdacı esnafına çok önemli bir alan kazandırıyoruz. Hayırlı olsun. Büyükşehir Meclisi’mizde de bu binlik plan onaylanarak geçtiği takdirde hiçbir problem olmayacak. Büyükşehir Meclisi’nde gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Tütüncü, farklı kooperatiflerle toplu işyerleri sitelerinin kurulması için görüşmeler...