08 / 07 / 2024

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü

Köyden mahalleye dönüşen Kızıllı'yı ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, imar planı, yol ile semt spor sahası sözlerini yerine getirilmesine başlandığını söyledi.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Kepez Belediyesi, Antalya'da konut imarlı 3 arsa satıyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan konut imarlı üç arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 7 Aralık tarihinde yapılacak.

Kepez Belediyesi Antalya'da 15 arsa satacak! Sakın kaçırmayın!

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 15 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 11 arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat! 

Antalya İli Kepez Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 7 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü Haberi

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü

Kepez Belediyesi Başkam Hakan Tütüncü, seçim öncesinde vaatlerde bulunduğu Kızıllı Mahallesi ziyaretinde tüm sözlerinin yerine getirilmesi için çalışmaların başladığım duyurdu. 

Seçimden sonra üçüncü kez mahalleyi ziyaret eden Başkan Tütüncü, mahalle kahvesinde vatandaşlara seslendi. Verdiği sözlerin bir bir yerine getirildiğini anlatan Tütüncü, imar planı çalışmasının geçen ay başladığım söyledi. 


Semt spor sahası yapılacak

Eski Varsak Belediyesi'nin bulunduğu kavşağın tamamlanmasıyla mahalleyi şehir merkezine bağlayan yol çalışmasının da biteceğini belirten Tütüncü, mahalle içindeki bozulmuş yolların yenilenmesi ve onarılması çalışmasının da bu sezon bitirileceğini söyledi. Köyden mahalleye dönüşen her yerleşim yerine semt spor sahası sözünü de unutmadığını belirten Tütüncü, "Bu yıl Odabaşı ve Kızıllı Mahalleleri, semt spor sahalarına kavuşacak. Önümüzdeki aylarda halı sahanın yapım inşaatını başlatacağız." diye müjde verdi. 


Yeni müjdeler vereceğiz

Muhtar toplantıları dizisinde Kızıllı Mahallesi Muhtarı...