07 / 05 / 2024

Kepez Göçerler kat yüksekliği

Kepez Göçerler kat yüksekliği

KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi

İŞKUR açıkladı! 15-60 yaş arası herkese 850 TL verilecek!

İş arayanlara ve deneyim kazanmak isteyenler ile meslek öğrenmek isteyen gençlere yönelik olarak İŞKUR tarafından sunulan önemli bir fırsat, Meslek Edindirme Programı ile hayata geçirildiği kaydedildi. Buna göre, katılımcılara meslek öğretilirken aynı zamanda da maddi destek veriliyor. 

Son dakika! Merkez Bankası resmen açıkladı! Enflasyon tahmini yükseldi! Yıl sonunda dolar 30 lira olacak!

Son dakika haberine göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) piyasa katılımcıları anketi sonuçları açıklandı. Buna göre  Katılımcıların 12 ay sonraki enflasyon beklentisi yükselirken, yıl sonunda dolar 30,14 lira olacak.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Karavana talep bir senede 3'e katlandı!

Yaz tatili dönemine denk gelen 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin de etkileriyle bu yıl karavana olan talep geçen seneye göre üç kat artış gösterdi.

Şirketler de kira göçüne katılıyor!

İstanbul ve büyük şehirlerde yükselen kiralar hem işletmeleri hem de çalışanları taşınmaya zorluyor.  İşe alımlarda daha önce lokasyon tercihi yapılırken, işletmeler artan maliyetlerle mücadele edebilmek için operasyonlarında adres değişikliğine gidiyor.

Konut aramaları satılıktan kiralığa döndü!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in araştırmasına göre katılımcıların yüzde 20’lik önce satılık ev aradığını, ancak şimdi kiralık ev arayışına yöneldiğini belirtti. Satılık yerine kiralık ev aramaya yönelimin ilk sebebi de yüzde 53 ile “bütçe kriterlerine göre ev bulamamak” oldu.  

Yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı?

Bir arsanız olduğunu ve üzerinde inşaat yaptırmak istediğinizi düşünelim. Peki, yol genişliğine göre kat sayısı ne olmalı? İşte yanıtı...

Kripto paralar yasal paraların yerini alacak!

Banka ve finans kurumları yöneticileriyle gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 80’i dijital varlıkların gelecek senede önemli bir role sahip olacağını savunuyor. Yüzde 76’sı ise gelecek 5-10 senede dijital varlıkların yasal (fiat) paranın yerini alacağına vurgu yapıyor.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Türkiye'de konut satın alınırken nelere dikkat ediliyor?

Hafele Türkiye, Türkiye'de evini değiştirmek isteyenlerin tercihleri hakkında araştırma yaptı. Çıkan sonuçlara göre; katılımcıların yüzde 37'si yeni konut almak istiyor. 

Emlak Katılım Gaziantep’teki 2. şubesini hizmete açtı!

Yaklaşık olarak bir asırlık köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, 2021’de de şube yatırımlarını sürdürüyor. Gaziantep'te 2. şubesini hizmete açan Emlak Katılım yıl sonunda 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Kepez Göçerler kat yüksekliği Haberi

Kepez Göçerler kat yüksekliği
KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nde yapılaşma hakkının 7 kata çıkarılmasının, son derece memnuniyet verici bir gelişme olduğunu söyledi.Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez'de son dönemde birçok mahallede hayata geçirilen imar revizyonu düzenlemelerinin, hem müteahhitlik sektörünün önünün açılması, hem de vatandaşların haklarını alabilmesi bakımından, önemli gelişmeler olduğunu söyledi. KEMDER'den verilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak, Kütükçü ve Erenköy mahallelerinden sonra imarla ilgili bir müjdeli haberin de Göçerler Mahallesi'ne geldiğini belirten Akbıyık, imar planı revizyonunun, emsali yüksek ama kat hakkı düşük olan ada bazındaki konut ve ticaret alanlarını kapsadığını aktardı. Akbıyık, Göçerler Mahallesi'nin bir bölümünde geçerli olacak olan imar planı revizyonu sayesinde, plan onama sınırı içerisinde yer alan konut ve ticaret alanlarının kat adetlerinin, maksimum 7 olarak düzenlendiğini aktardı.

Antalya...