02 / 05 / 2024

kepez kardelen konutları

kepez kardelen konutları

Alaydın Yapı yetkilileri Antalya Kepez'deki Kardelen Konutları için yatırımcıya iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Antalya Kepez Santral dönüşüm projesinde sona geliniyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi olma özelliğine sahip Kepez Santral’in hak sahipleri konutlarının bulunduğu ilk etabında sona geliniyor.

Antalya Kepez-Santral'de dönüşüm tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların inşaatı son sürat devam ediyor.r örülmeye başladı.

Kepez Santral Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez- Santral Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Proje kapsamında hak sahiplerine verilecek konutların bina duvarları örülmeye başladı.

Antalya Kepez-Santral’de konutlar yükseliyor!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Taç Premium Konutları'nda 240 bin TL'ye 1+1!

Antalya Kepez'de Samut İnşaat imzasıyla kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek olan Taç Premium Konutları'nın temeli 15 Şubat 2018 Perşembe günü atılacak. 

Antalya Kepez ve Santral'deki dönüşümü Sur Yapı yapacak!

Antalya Kepez ve Santral mahallerindeki kentsel dönüşüm projesini Sur Yapı kazandı. 2019 seçimlerinden önce konutların tamamlanacağını belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, proje hakkında bilgi verdi.

Kepez Ünsal Mahallesi'ne modern konutlar geldi!

Kepez Belediyesinin yeni imar haklarıyla önlerini açmasıyla Ünsal Mahallesi sakinleri kentsel dönüşümü gerçekleştirdi.

Antalya Kardelen Konutları'nda 60 bin TL peşinatla!

Lüks konutların yeni adresi Kepez oluyor. Antalya'yı kuş bakışı gören Kardelen Konutları bunun son örneği oldu ve dubleks olmak üzere 52 daireden oluşuyor.

Kardelen Konutları Kepez'in göz bebeği olacak!

Alaydın Yapı yetkilileri Antalya Kepez'deki Kardelen Konutları için yatırımcıya iyi bir fırsat olduğunu dile getirdi.

TOKİ Çanakkale Kepez başvuruları!

TOKİ Çanakkale Kepez Konutları'nda yer alan 1 adet ev satılıyor. TOKİ Çanakkale Kepez başvuruları 10 Ağustos – 30 Eylül 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Kepez Güneş Mahallesi'nde tapular dağıtıldı!

Kepez Güneş Mahallesi'nde 2011 yılında yapımı tamamlanan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutlarında ikamet eden vatandaşlar dün gerçekleştirilen bir törenle tapularına kavuştu.

Kepez'e 300 konutluk TOKİ siteleri yapılacak!

Biten TOKİ konutlarının 5 yıldır unutulan tapularını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Kepez Güneş Mahallesi TOKİ Konutları’nda gerçekleşen tapu töreninde Türel, bölgede 300 konutluk yeni siteler yapılacağını belirtti...

kepez kardelen konutları Haberi

kepez kardelen konutları

Sektörde 40. yılını tamamlayan öncü isimlerinden Alaydın Yapı yetkilileri Kardelen Konutları'nın yatırım için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Alaydın Yapı yetkilileri "Kardelen Konutları'nın bulunduğu Çankaya Mahallesi, Antalya ve Kepez'in göz bebeği oluyor, planlanan projeler bölgenin değerini 3'e katlayacak ve bölgeye ciddi bir değer kazandıracak durumda" dedi. Firma yetkilileri, "200 dönümlük arazi üzerinde yapılması planlanan, simge eser projesi için ulusal çapta çalışmalar başlatılmış ve bölge hastanesi ile de çeşitli ihtisas hastanelerinin olacağı nitelikli bir sağlık yatırımı planlanmaktadır. Çankaya; Kepez ilçesi ve Antalya'nın simgesi olacak konumdadır. Şu anda yalnızca 90 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz" diye...