28 / 04 / 2024

Kepez Kuzeyyaka aile sağlığı merkezi

Kepez Kuzeyyaka aile sağlığı merkezi

Kepez Belediyesi tarafından 7 ay önce bina sahiplerinin imar planlarına uygun yapılmıyor diye şikayet ettikleri Kuzeyyaka Mahallesi’nde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi

Kepez Kuzeyyaka'da aile sağlığı merkezinin temeli atıldı!

Kepez Kuzeyyaka Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli bölgede bina sahiplerinin imar planlarına itirazıyla 7 ay gecikmeyle atıldı. Törende konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Hizmeti engelleyenleri Allah’a havale ediyorum” dedi.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Kepez Altınova'ya aile sağlığı merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2 döneminde vaat ettiği aile sağlığı merkezi (ASM) binalarının 4'üncüsü de tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Altınova'da inşa edilen ASM, bölge halkına şifa dağıtmaya başladı.

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Kepez'e yapılan iki yeni aile sağlığı merkezinin kaba inşaatı bitti!

Kepez Belediyesi'nin ihale ettiği iki yeni aile sağlığı merkezinin kaba inşaatı bitti. Aile sağlığı merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmet vermesi bekleniyor.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Kepez Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi ve hayırsever işbirliği Kuzeyyaka Mahallesi'ne inşa edilen Bolat Yıldırım Aile Sağlığı Merkezi ve muhtarlık binasının açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Kepez'de 5 mahalleye daha aile sağlığı merkezi geliyor!

350 yataklı Sütçüler Devlet Hastanesi, 1000 yataklı şehir hastanesi ve 50 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi yatırımlarıyla sağlığın merkezi olan Kepez’de, vatandaşların Aile Sağlığı Merkezi (ASM) talepleri de karşılanıyor.

Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi markaj altına alındı!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yapımında hukuki zorlukların yaşanmasıyla geciken Kuzeyyaka Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni (ASM) markaj altına aldı.

Kepez Duraliler Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı. Sağlık tesisi Kepez Belediyesi tarafından, belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Kepez Duraliler'e Aile Sağlığı Merkezi yapılıyor!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı.Belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Kepez Kuzeyyaka aile sağlığı merkezi Haberi

Kepez Kuzeyyaka aile sağlığı merkezi

Kepez Belediyesi tarafından 7 ay önce bina sahiplerinin imar planlarına uygun yapılmıyor diye şikayet ettikleri Kuzeyyaka Mahallesi’nde yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi


Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kuzeyyaka Aile Sağlığı Merkezi’nde 5 aile hekiminin görev yapacağını bir de mahalle hizmetlerine dönük olarak muhtarlık hizmet birimi olacağını ifade etti. Aile Sağlığı Merkezi’nin öncesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Tütüncü, “Bina sahipleri imar planlarına uygun yapılmıyor diye şikayet etmişti. Sağlık ocağı yapılınca etraftaki binaların değeri artacaktı. Sağlık ocağı orta alana yapılınca karşıdaki binalar için değer oluşamayacaktı. Karşıdaki binalara yakın olur anlayışı ile bizim işimize gelir anlayışı ile hareket eden bir menfaat grubu burada. Bu binayı kalkıp da neden buraya yapıyorsunuz diye şikayet ettiler” dedi.


Amacımız hizmet

Temeli çok önce...