04 / 05 / 2024

kepez santral projesi

kepez santral projesi

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşümü olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde konutlar yükseliyor.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Mersin'de emlak piyasası hareketlendi! Fiyatlar uçtu!

Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral Projesi, emlak piyasasını da canlandırdı. Taşucu'nda 25 yıldır emlakçılık yapan Mesut Katı, bir yıl öncesine kadar 180-200 bin TL olan konut fiyatlarının 350-400 bin TL'ye, bin TL olan konu kiraların ise 4-5 bin TL olduğunu belirtti.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı!

Kepez Belediyesinin, tüm aşamalarını şeffaflık içerisinde sürdürdüğü, ihalesini canlı televizyon yayını ile yaptığı Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin protokolü de noter huzurunda imzalandı.

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

kepez santral projesi Haberi

kepez santral projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Antalya’nın değerine değer katacak Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi, hızla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 3 bin 200 hak sahibine verilecek daireler, noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. Projede, hak sahiplerine ait tüm parsellerin temel kazıları da tamamlandı. Hak sahipleri bloklarının yarısından fazlasının temelleri atıldı. Bu blokların zemin katlarında bulunan otoparkların inşaatı biterken, kat betonları da yükseliyor. 21 adet kule vincin kurulduğu inşaat alanında 1500 kişilik dev işçi kadrosu gece gündüz demeden çalışıyor. Şantiye alanında zamandan kazanmak adına 2 tane beton santrali kuruldu. İnşaatın ihtiyacı olan beton malzemesi de anında bu santrallerden karşılanıyor.

Dünya çapında proje

Antalya Kepez-Santral mahallelerinde yeni nesil kentleşmenin en güzel örneği olan dünya çapında bir kentsel dönüşüm projesi hayat buluyor. Kepez...