18 / 05 / 2024

Kerem Önder paladyum beytepe

Kerem Önder paladyum beytepe

Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder her detaya hakim olmak, yaşanılan sürecin içinde bulunmak, projenin gelişimi için en önemli husus, îlk günden itibaren bu sürece dahil olmak bir mimar olarak beni çok mutlu ediyor" dedi.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Yeniköy'de ev kiraladı!

Yaz başından beri kendilerine uygun bir ev arayışı içinde olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Murat Boz’un daha önce oturduğu Yeniköy’deki eve taşındı.

Kerem Alkin: TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin!

Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin yaptığı açıklamada dolar üzerinden borçlanmanın gelecek dönemde pahalı olacağını belirterek, "TL cinsinden borçlanmaya özen gösterin. Dolar cinsinden borçlanmayın." dedi.

Önder Halisdemir sahalara yeniden dönüyor!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Önder Halisdemir: Ezber bozan stratejilere odaklanmamız lazım!

Bir süredir yoğun çalışma temposuna ara veren Önder Halisdemir ile yetiştiği aile ortamından en gurur duyduğu projelerine çalışmadığı süre içinde günlerini nasıl değerlendirdiğini ve yakın dönem planlarını anlattı.

Kerem Ali Sürekli: Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Bergama'da partisinin İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti ve Bergamalı muhtarların sorunlarını dinledi. Dürekli:"Çandarlı Limanı mutlaka yapılacak bu konuda kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Önder Candoğan: Emlak almanın tam zamanı!

Uşak İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Uşak Emlakçılar ve Komisyoncular Derneği Başkanı Önder Candoğan, Uşak'ta konut fiyatlarının yerinde saydığını, konut almanın tam zamanı olduğunu açıkladı.

Kerem Çınar Kota Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerem Çınar Kota Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kerem Çınar tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Eskişehir Uluönder tramvay durağı genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Uluönder Mahallesi Sultan Sokakta bulunan Uluönder tramvay durağında vatandaşların iniş ve binişlerini daha rahat yapabilmeleri amacıyla durak platformu genişletme çalışmalarına başladı.

Antalya Özel Önder Altıntaş Etüt Eğitim Merkezi açıldı!

Özel Önder Altıntaş Sanat Merkezi Resim Bale Müzik Kursu, eğitim alanlarına bir yenisini ekledi. Özel Önder Altıntaş Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, iş dünyasının tanınan yüzleri ve yoğun davetli katılımı ile düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Önder Coşkun: İzmir'e fuarland lazım!

İzmir'e "Fuarland" gibi bir merkez kurulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'ndan destek isteyen Coşkun Lunapark Yönetim Kurulu Başkanı Önder Coşkun, yetkililer destek sözü verirse yatırım yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited kuruldu!

Kerem Çınar Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Kerem Çınar tarafından kuruldu.

Kerem Önder paladyum beytepe Haberi

Kerem Önder paladyum beytepe


Paladyum Beytepe'nin Genel Koordinatörü mimar Kerem Önder yurt dışında 13 yıl boyunca birçok önemli ve büyük projeye imza atmış. Genç mimarın hedefinde deneyimlerini Paladyum Beytepe'ye ve Uzaltaş AŞ'nin gelecekteki projelerine aktarmak var. Önder, "Büyük ve kapsamlı projelerde her detaya hakim olmak, yaşanılan sürecin içinde bulunmak, projenin gelişimi için en önemli husus, îlk günden itibaren bu sürece dahil olmak bir mimar olarak beni çok mutlu ediyor" dedi. 


"ÇOCUK YETİŞTİRMEKLE AYNI" 

"Bir projeye yön vermek benim için çocuk yetiştirmekle aynı" diyen Önder, düşüncelerini "Sizin yön verdiğiniz bina sizi yansıtır. 

Nasıl bir çocuk sizin özelliklerinizi alırsa bir bina da sizin ona verdiklerinizle paralel gelişir" sözleriyle anlattı. Önder, ülke ekonomisinin 1990'lı yıllardan bu zamana sürekli gelişmesinin mimari oluşumu da hızlandırdığını kaydederek şöyle konuştu: "Paladyum Beytepe'de bir...