13 / 05 / 2024

keşan ev fiyatları yükseliyor

keşan ev fiyatları yükseliyor

Emlakçı Kudret Uybaş, Keşan merkezdeki ve Saros Körfezi'ndeki konut fiyatlarını değerlendirdi. Uybaş, "Keşan'da da ev fiyatları yükseldi ve fiyatlar yükselmeye devam ediyor" dedi.

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı! Fiyatlar anında katlandı! 

Ev fiyatlarında konut kredisi paketi fırsatçılığı anında başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşük faizli konut kredisi uygulamasını açıklamasından sonra, bazı konutların fiyatları fırladı.

Satılık ve kiralık ev fiyatları nasıl düşer?

Geniş bir kitle için konut satın almak gün geçtikçe biraz daha uzaklaşan bir hayale haline geliyor. Peki bu durum daha ne kadar devam edecek? Fiyatlar dengelenecek mi, artışlar sürecek mi? Ev fiyatlarındaki artışın sebebi ne? Sektör temsilcileri, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

Rusya'da ev fiyatları en çok hangi kentlerde arttı?

Emlak acentesi TsİAN Rusya'da ev fiyatlarının en hızlı artış gösterdiği şehirleri açıkladı. 2021 yılının ilk altı aylında ülkede fiyatların en hızlı yükseldiği şehir yüzde 39,2'lik oranla İrkutsk olarak kaydedildi.

Keşan'daki 134 metruk yapı yıkıldı!

Edirne Keşan’daki metruk yapıların yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda 134 metruk ev yıkıldı. Keşan Kaymakamı Nuri Örder konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kaymakam Örder; ”134 adedi yıkıldı 34 evi aldığımız önlemlerle metruk yapı olmaktan çıkardık” dedi.

Çanakkale'de ev fiyatları düşüşte!

Gayrimenkul Danışmanı Yurdasev Ergut, Çanakkale’de emlak piyasasının Türkiye ile aynı kaderi paylaştığını söyledi. Ergut, “Ev fiyatlarına şu an rağbet yok. Fiyatlarda sürekli hareketlilik yok, düşüş var” diye konuştu.

Lens İstanbul 2018 ev fiyatları!

Lens İstanbul 2018 ev fiyatları haberimizde yer alıyor. Toplamda 1.162 daire ve 85 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Kurtköy'de inşa ediliyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları!

Toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşan Güneşli Huzurlu Marmara ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 200 TL’den başlıyor.

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları!

Bulvar Atakent Projesi Halkalı ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede teslimler 12 ay sonra yapılacak...

Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları!

12 ay sonra anahtar teslimlerin gerçekleşeceği Bulvar Atakent projesi Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor.

Halkalı Bulvar Atakent güncel ev fiyatları!

Halkalı Bulvar Atakent güncel ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Proje Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

keşan ev fiyatları yükseliyor Haberi

keşan ev fiyatları yükseliyor

Emlakçı Kudret Uybaş yaptığı açıklamada, yaz sezonunda Saros Körfezi'ndeki konut fiyatları ve Keşan merkezdeki konut fiyatları ile ilgili bilgiler verirken, Erikli'de ise konaklama standartlarının iyiye doğru gittiğini söyledi. 


Uybaş, geride kalan yaz sezonunda, Erikli'de, Ramazan Ayının geçen yıllara göre daha kötü geçtiğini belirterek. bu anlamda, konaklamalarda boşluklar oluştuğunu ifade etti. Ramazan Ayı'nın geçmesiyle birlikte konaklama fiyatlarında da artış yaşandığını bildiren Kudret Uybaş. "Evler, günlük 250-300 TL aralığında, 40 gün süreyle çalıştı. 


Gelir anlamında esnaf sezonun tamamından memnundu. İyi bir sezon geçti. Her geçen yıl Erikli'de konaklama standartları iyiye doğru gidiyor. Genelde Erikli'de esnaf müşteri portföyünün düşüş içerisinde olduğundan şikayetçiydi. Bu yıl bunu ben çok fazla gözlemlemedim. İyi bir sezon geçti. Tatilciler açısmdan baktığımızda ise alt yapı sorunları çok fazla olmadı. Ancak...