10 / 05 / 2024

Keşan konut satışı

Keşan konut satışı

Edirne Keşan Tapu ve Sicil Müdürü Burhan Özsoy, 2016 yılı istatistik verilerini açıkladı. Keşan Tapu ve Sicil Müdürlüğü'nde 2016'da 3 bin 375 adet satış işlemi yapıldı.

Emlak kriziyle boğuşan Çin'de konut satışlarının düşmesi bekleniyor!

Fitch Ratings, büyük bir emlak kriziyle boğuşan Çin'in konut piyasasında 2024'te yeni konut satışlarında yüzde 5 - yüzde 10'luk bir düşüş bekliyor. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

Faiz oranları konut satışlarını nasıl etkiliyor?

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan konut satışlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2020 yılı konut satışları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, sermaye piyasalarından otomobil ve konut satışlarına kadar her alanda umut verici yükselişlerin yaşandığı bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut satışları açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 2020'nin ilk 11 ayındaki konut satışlarının önceki yıla göre yüzde 21,5 artışla 1 milyon 400 bine ulaştığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 9 ayda 1,2 milyon konut satıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yılın ilk 9 aylık döneminde ise konut satışlarımız 1,2 milyon adete ulaştı" dedi ve "Konut satışlarımız 3. çeyrekte 2. çeyreğe göre iki katına çıkarak yaklaşık 537 bin oldu" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut satışı açıklaması!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Otomobil üretiminden konut satışına, kurulan şirket sayısından kapasite kullanım oranlarına kadar her alanda ümit verici gelişmelerle karşı karşıyayız." dedi.

Çin'de konut satışları yüzde 0,4 arttı!

Koronavirüsün yol açtığı ekonomik krizden toparlanmaya  çalışan Çin'de ucuz kredilerin  etkisi ile konut satışları yüzde 0,4 arttı.

Uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor kırıldı!

Bankalar tarafından sunulan uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor seviyeye ulaşıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye yeni bir başarı hikayesi yazacaktır" dedi.

Konut satışlarına düşük faiz dopingi!

Kamu bankalarının başlattığı faiz kampanyası son dönemde durgunlaşan konut piyasasını hareketlendirdi. Tarihinde ilk kez birinci el satışlarda yüzde 0,64'e kadar inen konut kredisi faiz oranları beklemedeki talebi harekete geçirdi. Satışlardaki artışın devam edeceği öngörülüyor...

Erdoğan Toprak'tan konut satışları açıklaması!

Konut satışlarının büyük kısmı ikinci elde yaşandı. Dar gelirlilerin kampanyadan faydalanamadığını dile getiren Erdoğan Toprak, “190 binlik satışın yarısı hormonlu” diye konuştu...

Keşan konut satışı Haberi

Keşan konut satışı

Edirne Keşan Tapu ve Sicil Müdürü Burhan Özsoy, 2016 yılı istatistik verileri hakkında bilgi verdi.

Özsoy, “Yeni yerimizde 2016 Mayıs ayından beri hizmet vermeye başladık. Tek eksiğimiz sıramatik vardı, oda takıldı. Trakya bölgesinde en yüksek işlem yapan 7’nci müdürlük durumundayız. Müdür dahil 14 adet personelle çalışıyoruz. Her yıl personel sayımız azalıyor.” dedi.


Keşan Tapu ve Sicil Müdürlüğünde 2016 yılı içinde 3 bin 375 adet satış işlemi yapıldığını ve bunun 764 adedinin kredili konut satışı olduğunu kaydeden Burhan Özsoy, “Peşin alanlar da var. Bu istatistiklere baktığımızda, geçen yıl içerisinde Keşan’da ortalama 800 tane konut satıldığını anlıyoruz.” şeklinde konuştu.


Müdürlükte 36 adet taksim işlemi, 906 adet intikal işlemi, bin 311 adet ipotek ve 10 bin 213 adet diğer işlem olmak üzere toplam 16 bin...