20 / 05 / 2024

Keşan öğrenci yurdu projesi

Keşan öğrenci yurdu projesi

Keşan'daki yurt sorunu KYK'nın kiralama usulü ile çözülüyor. Daha önce Keşan Ticaret ve Sanayi Odası binasının arka kısmını öğrenci yurdu olarak kiralayan Kredi Yurtlar Kurumu, öğrenci sayısının da artmasıyla birlikte yeni bir arayışa girdi.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

Mardin'de 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı!

Mardin'de 36 dernek, 2 vakıf, 7 özel okul ve 2 öğrenci yurdu kapatıldı.Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin gerekli işlemler yapıldı.

Sudan'da Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir, başkent Hartum'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının verildiği kız öğrenci yurdunun açılışını yaptı.

Sudan Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu açıldı!

Bin kişilik Recep Tayyip Erdoğan Öğrenci Yurdu'nun açılışında konuşan Beşir, Türkiye ile özellikle eğitim alanındaki işbirliğini övdü. Beşir, eğitimin bir ümmet inşa etmek için ulusal bir görev olduğunu vurguladı.

Gaziantep TÜRGEV Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

TÜRGEV Hatice Hatun Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım gösterdi.

Alanya Kız Öğrenci Yurdu'nun ihalesi yapıldı!

Alanya merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerinin barınma sorununu çözecek, Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nun ihalesi yapıldı. Zeminle birlikte 4 kattan oluşan bina, 160 kişilik kapasiteye sahip...

Edirne-Keşan Gıda İhtisas OSB için çalışmalar başlıyor!

AK Parti Edirne Milletvekili adayı Şemsettin Emir, Edirne-Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için startın bugün verileceğinin müjdesini verdi.

Kütahya'daki 200 öğrencilik Öğrenci Yurdu inşaatı bitti!

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ( SYD V) tarafından yaptırılan 200 öğrenci kapasiteli Ortaöğrenim Öğrenci Yurdu tamamlandı.

Erzurum Merkez'e 1500 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından, Erzurum Merkez'e 1.500 kişilik öğrenci yurdu için ihaleye çıkıldı. İhale 10 Haziran 2015 saat 14:00'te yapılacak...

Tekirdağ Kapaklı Kız Öğrenci Yurdu açıldı!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kız Öğrenci Yurdu, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı katıldı..

Amasya'da 1000 kişilik öğrenci yurdu ihalesi!

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılması planlanan 1000 kişilik öğrenci yurdu için 27 Mayıs 2015 tarihinde ihale yapılacak.

Keşan'da kentsel dönüşüm uygulanması şart!

Trakya Roman Dernekleri Platformu Başkanı Ayvaz Yalaza; kentsel dönüşüm projesi ve TOKİ konutlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yalaza: "Keşan'ın daha çağdaş bir şehir olması için kentsel dönüşümün uygulanması şarttır. " dedi.

Keşan öğrenci yurdu projesi Haberi

Keşan öğrenci yurdu projesi


Edirne’nin Keşan ilçesinde Kredi Yurtlar Kurumu tarafından kiralanan 2 bina, 300 kişilik öğrenci yurdu olarak düzenlenecek.

Keşan’daki en önemli eksikliklerden biri olan öğrenci yurdu sorunu, Kredi Yurtlar Kurumu’nun kiralama usulü ile çözülüyor. Daha önce Keşan Ticaret ve Sanayi Odası binasının arka kısmını öğrenci yurdu olarak kiralayan Kredi Yurtlar Kurumu, öğrenci sayısının da artmasıyla birlikte yeni bir arayışa girdi.

Önümüzdeki yıl Hakkı Yörük sağlık Yüksekokulu’nun da hizmete girmesiyle birlikte öğrenci sayısında ciddi bir artışın olacağını planlayan Kredi Yurtlar Kurumu, bu bağlamda bir çalışma başlattı. Yenimahalle’de Millet Caddesi üzerinde TOKİ FSM ayrımında bulunan ve özel şahsa ait iki binanın kiralandığı, bu iki binaya 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili bina sahipleriyle gerekli sözleşmenin Ankara’da imzalandığı öğrenilirken, yurdun eşyalarının da hazır olduğu ve...