29 / 04 / 2024

Keşan satılık otel

Keşan satılık otel

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Datça'da 2.3 milyon TL'ye satılık otel!

Muğla ili, Datça İlçesi, İskele Mahallesi Atatürk Meydanı Mevkii, 58 cilt numaralı, 5679 sayfa numaralı, 595 Ada, 15 Parselde kain, 152,20 metrekare arsa paylı dört katlı otel açık artırma usulü ile satılıyor...

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Edirne Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi Mevkii'nde yer alan otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki taşınmaz 2. kez ihaleye çıkarılıyor. 

Keşan'da 5.2 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasıflı taşınmaz 5 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Keçiören Ovalife Konutları satılık!

MZB İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ovalife Konutları 21 katlı 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Keçiören Ovalife Konutları satılık daire fiyatları 435 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Ağaoğlu ve Edip İplik'ten Basın Ekspress Yolu'nda satılık otel!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun, 212 AVM yatırımcısı Edip İplik'e ait olan arsa üzerine inşa ettiği bu oteli satılığa çıkardığı bilgisine ulaştık. Ağaoğlu ve Edip iplik'in ortak mülkü olan otel, 138 odalı ve tamamlanmamış olarak satışa çıkarıldı.

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık!

Muğla Yatağan TOKİ Emekli Evleri satılık daire alanları 75 metrekare olarak tasarlandı. 10 bin 240 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek.

Dap Adam Kule Maltepe satılık!

Dap Adam Kule Maltepe satılık daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Toplam 254 tane konut ve 88 tane home ofisten oluşan projede 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor.

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem satılık!

Fikirtepe The Mandarins Acıbadem satılık daire tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. 23 katlı 2 bloktan oluşan proje 3 etap halinde hayata geçirilecek.

Adam Kule Dragos satılık daire!

254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan proje sahile 10 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Adam Kule Dragos satılık daire peşinat ödemeleri Ocak 2016'da yapılacak.

Keşan satılık otel Haberi

Keşan satılık otel


Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkiinde yer alan otel vasfındaki gayrimenkul 2. kez satışa hazırlanıyor. 

Keşan'daki otelin kıymeti 5 milyon 200 bin TL olarak belirlendi. Satışa konu olan gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşecek. 

Özellikleri : Edirne İli Keşan İlçesi Büyükcami Mahallesi Ekin Pazarı Caddesi mevkii 351 Ada 15 Parselde kayıtlı 226,50 m2 miktarlı ana taşınmaz Beş katlı betonarme otel vasfındadır. 05.04.2007 tarih 2097 yevmiye no ve satış edinme nedeniyle borçlu adına kayıtlıdır.Halihazır durumu: Halihazır durum itibariyle parsel üzerindeki iki bodrum kat bir zemin kat ve dört normal kattan oluşan asansörlü kaloriferli betonarme otel binası yer almaktadır.Her katta 230 ar m2 inşaat alanlıdır.İkinci bodrum kat hamam sauna birinci, bodrum kat restaurant, zemin kat lobi ve...