10 / 05 / 2024

Keşan toplu konut inşası

Keşan toplu konut inşası

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

TOKİ Edirne Keşan’da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Edirne’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları tamamen netleşti. TOKİ’nin Keşan projesinde kaç konut yapılacak? Sosyal konuta nasıl başvurabilirim? İşte detaylarıyla TOKİ Edirne Keşan 2022 sosyal konut projesi...

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

TOKİ Sinop Durağan 177 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan 177 konut projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan toplu konut açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Toplu konutta 900 bin yeni konut kazandırdık" dedi.

Emlak Konut GYO Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta inşaat başlıyor!

Emlak Konut GYO projelerinden Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap'ta 547 adet konut ve 5 adet ticari üniteden oluşan toplam 552 adet  bağımsız bölüm için ruhsat alındı.

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Edirne Keşan Beyendik başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne Keşan Beyendik projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

TOKİ Isparta Keçiborlu 167 konut ihalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Keçiborlu projesinin ihalesini 2 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirecek.

Keşan toplu konut inşası Haberi

Keşan toplu konut inşası

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da hayata geçecek projeler için yazılı açıklamada bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Helvacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçmiş dönemin hesabını veremeyenlerin geleceğe engel olmaya devam ettiğini belirtti.


Yeni dönemde proje ve kaynak ürettiklerini aktaran Helvacıoğlu, kapalı giyim pazarı, Hastane Caddesi-Kent Meydanı, mevcut pazaryerinin üstünün kapatılması, 255 araçlık kapalı otopark, nikah ve toplu konut projeleri için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Keşan Belediyesi'nden esnafa kira...