27 / 04 / 2024

Keşan yeni imar planı

Keşan yeni imar planı

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

TOKİ Edirne Keşan projesiyle 156 yeni konut geliyor! İhalesi 28 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Edirne projesinin ihalesi 28 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Keşan'da yükselecek olan TOKİ Edirne projesinde 156 adet konut yer alacak.

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Çekmeköy’deki 187 dönümlük askeri arazi için yeni imar planı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul 6. İdare Mahkemesi’nin Çekmeköy’de bulunan 187 dönüm askeri arazinin yapılaşmaya açan imar planlarını iptal etmesine karşın söz konusu araziye ilişkin yeni imar planları hazırladı...

Keşan'a 1000 yeni konut!

Edirne Keşan'da Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak konutlara dair açıklama yapan Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,“Keşan olarak hedefimiz en az 1000 konut. Bunu TOKİ’yle, Kentsel Dönüşümle ve kendi imkanlarımızla kademe kademe gerçekleştireceğiz.” dedi...

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

Keşan'da imar plan değişiklikleri yapılıyor!

Keşan Belediyesi, imar plan değişikliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Keşan'da imar toplantısı yapıldı!

Keşan Belediye Meclisi 24 Temmuz 2017 Pazartesi günü olağanüstü gündemle toplandı.Keşan'da imar toplantısı yapıldı.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar kararları kabul edildi!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı gerçekleştirildi.Keşan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden gelen ve daha önce İmar Komisyonu tarafından görüşülerek uygun görülen Aşağı Zaferiye Mahallesi'ne üst geçit yapılması talebi de oybirliği ile kabul edildi.

Keşan yeni imar planı Haberi

Keşan yeni imar planı

Keşan Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, çok amaçlı pazaryeri kompleksindeki konferans ve tiyatro salonundaki toplantıya, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, şehir plancıları Okan Erkılıç, Birgül Ekşi, Güliz Uslu Ergenler, Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Sebahattin Eren ve vatandaşlar katıldı.


Helvacıoğlu, yaptığı konuşmada, Özel Keşan Hastanesi ile Enez Kavşağı arasında kalan ticari alanda yan yolun ana yola çıkış eksikleri bulunduğunu belirtti.


Planların son halini alırken yan yollardan ana yola çıkış bırakılmasının esnafların talepleri olduğunu aktaran Helvacıoğlu, "Biz de Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın talebi olarak bunu Keşan Belediyesine resmi olarak ileteceğiz. İmar planları Keşanımız için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.


Toplantıda, imar planları ile bir aylık askı süresinin 28 Ağustos’ta dolacağı, vatandaşların 28 Ağustos'a kadar itirazlarını Keşan Belediyesi İmar ve...