05 / 05 / 2024

Keten Çırağan konut fiyatları

Keten Çırağan konut fiyatları

Keten Çırağan satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Keten İnşaat projesi olarak hayata geçirilen projede satışlar başladı...

Keten Çırağan daire fiyatları!

Konutların teslimlerine 2015 yılının Temmuz ayında başlanması öngörülen Keten Çırağan daire fiyatları 300 bin dolardan başlayıp, 982 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde yaşama geçiriliyor...

Keten Çırağan fiyat listesi!

Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Keten Çırağan fiyat listesi kapsamında daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde inşa ediliyor...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Kiracıların ev alma hayali gerçek oluyor! İkinci el konut müjdesi verildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konut projelerinde yeni aşamayı katıldığı programda duyurdu. Başkan Erdoğan, "İkinci el konutlara ilişkin destek olmak için ayrı bir proje yapılacak" dedi.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Konut almak için şu an doğru zaman mı? Fiyatlar düşecek mi?

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı Esfender Korkmaz, bugünkü köşesinde şu an konut almak için doğru zaman olup olmadığını, konut satışlarını ve konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Esfender Korkmaz'ın 'Konut alma zamanı mı?' başlıklı yazısı...

Fiyatlar yükselmesine rağmen konut talebi azalmıyor!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, hızla yükselen konut fiyatlarına rağmen konuta olan ilginin azalmadığını hem yatırım hem de oturum amacıyla konut talebinin devam ettiğini değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konut fiyatlarına ilişkin son dakika açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Pandemiye rağmen konut sektörü kazandırdı!

Remax Sonuç Kurucu Ortağı Ufuk Özdamar, pandemiye rağmen gayrimenkul sektöründe yatırımların devam ettiğini bu nedenle konut sektörünün kazandırmaya devam ettiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konut satışları patladı!

Faizlerdeki düşüşün piyasaları canlandırdığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Faizlerdeki düşüş, otomobilden konuta, tüm piyasalarda belirgin bir canlandırmayı da beraberinde getirdi. Bakın şu anda özellikle konut satışlarında ciddi bir patlama var'' dedi.

Şu an konut almak için doğru zaman mı?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını düşürmesi, konut talebini artırırken ev fiyatları da yükseldi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı?

Elazığ'da 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Elazığ'da yaklaşık 19 bin 300 bağımsız bölümden oluşan konut çalışmasını başlattık ve bu çalışma gerçekten yeni Elazığ için Türkiye'ye ve dünyaya örnek gösterilebilecek." dedi.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Keten Çırağan konut fiyatları Haberi

Keten Çırağan konut fiyatları

İnşaat çalışmalarına 2014 yılının Ocak ayında başlanan Keten Çırağan satılık konut bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakın mesafede inşa edilen Beşiktaş Keten Çırağan projesinde yer alan dairelerin teslimlerine 2015 yılının Temmuz ayında başlanması planlanıyor. 



Dairelerin satış sürecine başlanan Keten Çırağan satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, Keten İnşaat imzası taşıyor. 


Keten Çırağan satılık konut fiyatları 300 bin dolardan başlayıp, 982 bin dolara kadar yükseliyor. Yıldız Parkı'na yürüme mesafesinde konumlanan proje, İstanbul  Avrupa yakası Beşiktaş'ta yükseliyor. 


Çırağan Keten iletişim

Telefon: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50

Web Adresi: www.keteninsaat.com

Merve...