24 / 05 / 2024

keten inşaat etiler

keten inşaat etiler

“Yeni Nişantaşı’nın mimarı” anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde yaptığı yapılarla tanınan Keten İnşaat A.Ş'nin Levent ve Etiler projelerindeki son daireleri kaçırmayın...

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde flaş gelişme! İnşaat tam gaz!

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşa edilecek lüks projenin imar planları Danıştay tarafından iptal edildi ancak inşaat sürüyor. İşte Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki son durum...

İstanbul'un en değerli arazilerinden Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı!

İstanbul'un en değerli ve en tartışmalı arazilerinden olan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisinde inşaat başladı. Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi hukuksuz inşaatın durdurulmasını istedi...

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Etiler polis okulu arazisinde inşaat çalışmaları başladı!

İstanbul’un kupon arazileri arasında yer alan Etiler Polis Okulu’nun 30 bin metrekarelik arsasında inşaat çalışmaları başladı.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Keten İnşaat kentsel dönüşümde aktif rol alıyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat, 15 şantiyesiyle kentsel dönüşüme yöneliyor!

Başta Nişantaşı olmak üzere, İstanbul’un farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan ve 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat, toplam 15 şantiyesiyle kentsel dönüşümde aktif rol alıyor.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

RAM Gayrimenkul'ün 5 projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor!

İstanbul Etiler’de gerçekleştirdiği MaaNaa inşaat projelerine devam eden RAM Gayrimenkul, Etiler, Kalamış ve Bostancı’daki 5 yeni projesinin yapımına devam ediyor.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

keten inşaat etiler Haberi

keten inşaat etiler


Nişantaşı'nın yanı sıra Etiler, Levent gibi şehrin önemli merkezlerinde de projeler geliştiren Keten İnşaat A.Ş, yeni bir çok binanın mimarı olmaya devam ediyor. Mimari  ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendiren Keten İnşaat A.Ş, Levent ve Etiler'deki projeleriyle sizlere hem şehrin merkezinde hem de yeşillikler içinde bir yaşam fırsatı sunuyor.


Etiler Akasya Projesi, 70 metrekarelik 1+1 ve 110 metrekarelik 2+1’lerden toplam 13 daireden oluşuyor. Kasım 2012'de yapımına başlanan proje, İstanbul’un en güzel ve istisnai semtlerinden birisi olan Etiler'de oturma ayrıcalığını sunacak. Etiler Akasya Projesi, 12 milyon dolarlık proje değerine sahip.


Levent Projesi 55 ve 65 metrekarelik 1+1, 85 ve 110 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşuyor. Proje gerek metroya yakınlığı gerekse yeşillikler içinde olmasıyla daire sakinlerine kolay ulaşım ve...