02 / 05 / 2024

keten inşaat ev fiyatları

keten inşaat ev fiyatları

Keten İnşaat imzası ile hayata geçirilen Fatih projesinde toplam 900 adet daire bulunuyor. Proje 40 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Fatih projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

İnşaat maliyetlerinin artışı ev fiyatlarını nasıl etkiliyor? Konut fiyatları düşer mi?

Türkiye'de son iki yıldır konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Yeni ev almak isteyenler fiyatlarda düşüş beklerken inşaat maliyetleri yıllık yüzde 62,25 arttı. Peki, konut fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

İnşaat maliyetlerindeki akıl almaz artış ev almak isteyenlerin hayallerini yıktı! İnşaat maliyet endeksi 11 Mayıs 2022

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayına yönelik İnşaat maliyet endeksi rakamlarını açıkladı. Açıklanan verilerin akıl almaz şekilde attığını gören vatandaşların ev alma hayalleri yıkıldı. Peki 2022 İnşaat maliyetleri ne oldu? 2022 inşaat birim maliyetleri kaç arttı?

İnşaat malzemelerindeki zamlar ev fiyatlarını etkileyecek mi?

Kamunun devreye alınması için çağrı yapan müteahhitler, gelişme olmayınca Türkiye'de 15 gün işleri bırakacaklarını ve boykot yapacaklarını duyurdu. Peki inşaat sektöründe son durum ne? Ev fiyatları bu tartışmalardan nasıl etkilenecek?

Taş ev inşaat maliyeti 2022!

Taş ev inşaat maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Taş ev inşaat maliyeti 2022 ne kadar oldu? Taş ev inşaat maliyeti 2022 arttı mı? İşte Taş ev inşaat maliyeti 2022...

Ağrı Belediyesi'nden inşaat bekçisine ev sözü! 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yalnız yaşayan inşaat bekçisi Aziz Öztürk'e ev ve evlendirme sözü verdi. 

İnşaat işçisinin sosyal medya paylaşımı yardıma muhtaç kadını ev sahibi yaptı!

Yozgat'ta inşaat işçisi Resul Doğaner'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım üzerine bir araya gelen hayırseverler, yalnız yaşayan 52 yaşındaki ihtiyaç sahibi kadına 100 metrekare büyüklüğünde ev inşa edilmesini sağladı

Taş ev inşaat maliyeti 2020!

Önümüzdeki yıl uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri açıklandı. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2020 ne kadar oldu?

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

Ahşap ev inşaat maliyeti 2019!

2019 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, ahşap ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

Taş ev inşaat maliyeti 2019!

Önümüzdeki sene uygulanacak bina inşaat metrekare normal inşaat maliyet bedelleri belli oldu. Peki, taş ev inşaat maliyeti 2019 ne kadar oldu?

keten inşaat ev fiyatları Haberi

keten inşaat ev fiyatları

Satışlarının 2015 yılının son çeyreğinde başlaması planlanan Fatih projesi Keten İnşaat imzası taşıyor. Proje 20 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor.


Fatih projesi iletişim için 0212 219 01 41 telefonu arayabilirsiniz. Az katlı bloklardan oluşan Fatih projesi 900 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te yer alan proje 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. 


Fatih projesi iletişim

Telefon: (212) 219 01 41

Web adresi: http://www.keteninsaat.com/

Özge...