15 / 05 / 2024

key ödemeleri dilekçeleri

key ödemeleri dilekçeleri

Key ödemeleri kapsamında eksik ödeme alan kimseler, TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak kendisine yapılacak ödemelerin tamamlanması istenebiliyor. Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği bu haberde...

EYT’de yeni gelişme! Esnaf ve sanatkarlar da dahil edilecek mi?

EYT düzenlemesinden ilk emeklilik dilekçeleri birer birer verilirken, bazı çalışanların durumu ise belirsizliğini koruyor. TESK Başkanı Bendevi Palandöken, EYT kapsamının genişletilmesi için önemli bir talepte bulundu.

Muğla Akyaka imar planları için iptal dilekçeleri verildi!

Muğla'da 15 Ekim’de askıya çıkarılan Akyaka İmar Planı Revizyonu'nun iptal edilmesi için binlerce dilekçe Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü'ne sunuldu. Olumsuz cevap gelirse dava açılacak...

İstanbul Valiliği'nden Kanal İstanbul itirazları hakkında açıklama!

Kanal İstanbul projesini ÇED raporuna olumlu kararı verilmesinin ardından, vatandaşlar il müdürlüklerinde karara itiraz etmek için dilekçe yazmıştı. Dilekçeleri inceleyen İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, itiraz konularının ÇED raporunda değerlendirdiğini belirtti...

Kanal İstanbul itirazları için dikkat çeken gelişme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, 27 Aralık tarihi için için işlem kabul edilmeyeceğini açıklarken, hafta sonu ve yeni yıl resmi tatilleri sebebiyle itiraz dilekçeleri işleme alınmayacak.

Kocaeli Hacıhazır'da kentsel dönüşüm için oylama!

Kocaeli Belediyesi, riskli alan ilan edilen Hacıhazır Mahallesi'nde kentsel dönüşümü vatandaşa soruyor. Mahallelinin dilekçeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletilecek.

KEY ödemelerine ilişkin 3 soru TBMM gündeminde!

KEY ödemeleri meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'e 3 soru sordu..

DAP Koşuyolu Validebağ Konakları ödemeleri!

Konak mimarisi ve geniş bahçeleri ile dikkat çeken DAP Validebağ Konakları 598 bin liradan satışa sunuluyor. İşte DAP Koşuyolu Validebağ Konakları ödemeleri...

Ataşehir'de plan irtibat ofisi açıldı!

Ataşehir’de daha önce Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılmayan “Yerinde Katılımcı Planlama” ile kapalı kapılar ardında değil; halkla birlikte, vatandaşların dilekçeleri üzerine, onların taleplerini esas alan bir uygulama yapılıyor.

Odunpazarı için korsan matbu itiraz dilekçeleri dağıtılıyor!

Eskişehir’in Anayasası olarak nitelendirilen ve Büyükşehir Meclisi’nden oy birliğiyle geçen 1/25.000’lik Nazım İmar Planı ile ilgili olarak, 2009 yılında 1/25 binlik planın iptali için oynanan oyun tekrar sahneye kondu

İstimlak itiraz dilekçeleri!

Özel şahıslara ait gayrimenkullerin kamu yararına uygun bir şekilde devlet tarafından el konulduğu uygulama istimlak oluyor. İstimlaka bir dilekçe ile itiraz edilebiliyor. İşte istimlak itiraz dilekçeleri..

Konut edindirme yardımı bildirimi!

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince yapılıyor. "Konut Edindirme Yardımı Bildirimi" doldurulup, Sosyal Sigortalar Kurumuna verilmesi gereliyor. İşte konut edindirme yardımı bildirimi..

KEY ödemeleri süresi!

3320 sayılı kanun gereğince, memur ve işçiler ile bunların emeklilerine konut edindirme yardımı yapılıyor. Peki, KEY ödemeleri kaç ay yapılıyor? İşte KEY ödemeleri süresi..

KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

KEY ödemeleri 3320 sayılı kanun gereğince memur ve işçiler ile bunların emeklilerine yapılıyor. Konut Edindirme Yardımlarından ancak bir defa yararlanılabiliyor. Peki, KEY ödemeleri kimlere yapılacak?

key ödemeleri dilekçeleri Haberi

key ödemeleri dilekçeleri

Eksik key ödemeleri alanlar için dilekçe örneği!

Key ödemeleri kapsamında eksik ödeme alan kimseler, TOKİ‘ye bir dilekçe ile başvuruda bulunarak kendisine yapılacak ödemelerin tamamlanması istenebiliyor. Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği, aşağıda yer alıyor.


Eksik ödeme alanlar için TOKİ‘ye başvuru dilekçesi örneği:

GÖREVİ :

ÜNVANI :

ADI VE SOYADI :

BABA ADI :

DOĞUM YERİ VE TARİHİ :

EMEKLİ SİCİL NO :

T.C.KİMLİK NO :

ÖZÜ : Konut Edindirme Yardımı hesabımda biriken meblağın ve nemalarının Eksik ödenen kısmının, faiziyle birlikte tarafıma ödenmesi talebi.

BAŞBAKANLIK TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI‘NA

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çeşitli okullarda .............. tarihinden bu yana görev yapmaktayım.


Mülga 3320 sayılı Memurlar ve İşçiler ile Bunların Emeklilerine Konut Edindirme Yardımı Yapılması Hakkında Kanun uyarınca .../.../.... İla 31.12.1995 tarihleri arasında adıma konut edindirme yardımı tahakkuk ettirilmiştir.


5664 sayılı Kanun gereğince...