17 / 05 / 2024

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Çelik tarafından kuruldu.

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Çelik tarafından kuruldu.

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Bi Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Bingöl tarafından kuruldu. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Isg Workınton Şubesi bugün Pendik'te 6 milyon 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TCDD, Kartal İstasyonu'ndaki kafe- restoran alanını kiraya verecek!

TCDD 1.Bölge Müdürlüğü, Kartal İstasyon sahası içerisindeki toplam 1.290 metrekarelik taşınmazı kafe, restoran ve büfe amaçlı olarak kullanılmak üzere kiraya verecek...

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biçer Yapı İnşaat Ulaşım Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Biçer tarafından kuruldu. 

Şeyma Subaşı Bebek'te kafe açıyor!

Güzel tasarımcı Şeyma Subaşı, Bebek'te tamamen kendi tarzı bir kafe açacağını açıkladı.

Maçka Parkı'ndaki kafe yıkıldı!

Şişli Maçka Parkı'nda hakkında yıkım kararı bulunan bir kafe İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. 

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Amar ALhussaın ve Mohamad Kateba ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağbi Yapı İnşaat Taahhüt Doğalgaz Asfaltlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Oğuzhan Altın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedat Biçer Mimarlık Mühendislik Ve Restorasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Temmuz 2017 tarihinde Sedat Biçer tarafından kuruldu.

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi adres

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Çelik tarafından kuruldu.

Keyifli Bi Kafe İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü restoran, Kafe, kafeterya, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 2. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 3. Şirket her türlü bilardo salonu, nargile salonu, kahvehane, kafe, internet kafe, oyun salonu, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 4. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak,...