01 / 05 / 2024

Kfc ilk franchise restoranı

Kfc ilk franchise restoranı

Dünyanın en fazla restoranına sahip tavuk restoran zinciri KFC Türkiye'deki büyümesini franchise lile hızlandırıyor. Bugüne kadar bütün restoranları kendisine ait olan KFC, ilk franchiseını Diyarbakır'a verdi.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

10 marka 150 franchise şube daha açacak!

2018'de Türkiye'de yıllık kişi başı kahve tüketimi ilk defa 1 kilonun üzerine çıktı. Franchise veren markalar sektörü hızla büyütüyor. Biz de franchise vererek büyüyen 10 markanın yatırım koşullarını araştırdık. Buna göre bu 10 marka 150 franchise şube daha açacak....

ERA, Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına katıldı!

Bu yıl ilki düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek online franchise fuarına ERA Gayrimenkul Türkiye de katıldı. 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleşen fuara birçok sektörden 30’a yakın marka ürünleriyle yer aldı.

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

Doğuş Grubu Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Perakende sektöründe önemli yatırımlara imza atan Doğuş Grubu, 1997 yılında Emporio Armani ve Gucci markalarının franchise haklarını almış ve bu markaların Türkiye'deki ilk mağazalarını Nişantaşı'nda tarihi Maçka Palas binasında açmıştı.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu!

Ticari Gayrimenkul Danışmanlığı’nda sektör öncüsü KUZEYBATI Gayrimenkul’ün yeni franchise sistemi KBJET’in ilk üyesi beeLokasyon oldu.

TURYAP, 30. yılında temsilcileri ile Kıbrıs’ta buluştu!

1985 yılında ilk franchise ve markalı emlakçılık sistemini Türkiye'de uygulayan TURYAP, 30 yılda büyük başarılara imza attı. Bu başarıları pekiştirmek adına düzenlenen etkinlik özel bir gala ile start aldı.

Kfc ilk franchise restoranı Haberi

Kfc ilk franchise restoranı

Bugüne kadar bütün restoranları kendisine ait olan KFC, ilk franchiseını Diyarbakır'a verdi. KFC, Diyarbakır'ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park'ta 11 Temmuz'da açılacak.Dünyanın 120 ülkesinde, 19 binden fazla noktada hizmet veren KFC, Türkiye'de hem kendi restoranlarıyla hem de franchise sistemi ile büyümesini hızlandırıyor. İlk franchiseını Anadolu'nun len önemli gastronomi merkezlerinden biri plan Diyarbakır'a veren KFC, Ninova Park Prestige'de hizmet verecek restoranıyla şehrin lezzet dünyasını daha da zenginleştirmeyi hedefliyor. Türkiye'de yeme içme sektörü yılda yüzde 2-3 büyürken hızlı yemek sektörünün yüzde 25'lik ciddi bir hızla geliştiğini belirten KFC Pazarlama Direktörü Zeliha Şener, Türkiye'deki bu ciddi potansiyeli gören Yum! Brands'in yatırımları hızlandırdığına, sadece restorana değil, mutfak teknolojisine ve insan kaynaklarına da yatırım yaptığına dikkat çekti. YUM! Brands'in 2013 yılından...