15 / 05 / 2024

kfcnin türkiyedeki şubeleri

kfcnin türkiyedeki şubeleri

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı.

Konut fiyatları neden artıyor? İşte merak edilen o sorunun yanıtı!

Türkiye’nin ilk global gayrimenkul şirketi olan Redstone'un Bostanlı ve Bağdat Caddesi şubeleri açıldı. Açılışa katılan Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

TÇMB Bursa'da beton yollar ve beton bariyerleri anlatıyor!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) İnşaat Mühendisler Odası Bursa ve İstanbul Şubeleri tarafından 2 - 4 Mayıs 2019 tarihleri arasında Bursa Akademik Odalar Birliği ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası 10. Beton Kongresi’ne katıldı.

Hakkı Zade 1864 Anadolu yakasındaki ilk şubesini açtı!

Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi, Sirkeci, Eminönü ve Sultanahmet'te şubeleri bulunan Hakkı Zade 1864, Anadolu yakasındaki ilk şubesini Üsküdar'da açtı.

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Denizli Karahayıt başvuruları bugün başladı!

Denizli Karahayıt projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 154 konut; 21 Mart-30 Haziran 2016 tarihleri arasında; T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla satışa sunuluyor.

Bingöl İnönü TOKİ’de 21 konut engellilere satılacak!

Konutların satış işlemleri Ziraat Bankası Kültür Caddesi Şubesi aracılığıyla yapılacak. Başvurular, 24 – 31 Aralık tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu!

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ konut başvurusu T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla yapılabilecek. Projenin başvuru dönemi 19 Ekim 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2015 kura çekilişi!

TOKİ Bingöl İnönü Mahallesi 2015 kura çekilişi kapsamında 154 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul ediliyor.

Kepez Hamleder şubeleri kreş, öğrenci evi ve etüt merkezi olacak!

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, mecliste bir soru üzerine bir süre önce tahliye edilen Hamleder şubelerinin kreş, öğrenci konuk evi ve etüt merkezi olacağını söyledi.

kfcnin türkiyedeki şubeleri Haberi

kfcnin türkiyedeki şubeleri


Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. Türkiye genelinde 16 şehirde hizmet veren KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı. KFC restoran zincirlerine Ankara Ankamall AVM ve istanbul Beylikdüzü'nü...