14 / 05 / 2024

KGM izmir arsası imar durumu

KGM izmir arsası imar durumu

Karayolları Genel Müdürlüğüne ait İzmir ili Konak ilçesi Mersinli mahallesinde yer alan parselin imar planı onaylandı..

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'daki 3 arsasının yüzde 50 hissesini 1.1 milyar TL'ye sattı! 

Ziraat GYO İzmir Bayraklı'da yer alan 3 adet arsasının yüzde 50 hissesini, T.C.Ziraat Bankası A.Ş ve T.Halk Bankası A.Ş Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'na sattı. İşte ayrıntılar...

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

İzmir Kemalpaşa'da 46.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Kemalpaşa İcra Dairesi, İzmir Kemalpaşa'da yer alan fabrika ve arsasını 46 milyon 199 bin 75 TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Bornova'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri ve arsası!

T.C. İzmir 14. İcra Dairesi, İzmir ili, Bornova ilçesi, Doğanlar Mahallesi, 512 ada 1 parselde yer alan iş yeri ve arsasını 9 milyon 777 bin 700 TL'ye satıyor...

İzmir Büyükşehir'in Beyoğlu'ndaki arsası yine satılamadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Beyoğlu’nda bulunan 700 metrekarelik arsası satılmaktan kurtuldu. Başkan Soyer, arsanın satışı için geri adım attı.

Vakıf GYO İzmir arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO İzmir arsası 2016 değerleme raporu yayınlandı.

İzmir Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası icradan satılıyor!

İzmir 5. İcra Dairesi tarafından, İzmir İli, Bayraklı İlçesi'nde bulunan Kula Mensucat'ın fabrika ve arsası satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 312 milyon 983 bin 480 TL olarak belirlendi.

Reysaş GYO'nun İzmir'deki arsasına depolama tesisi yapılacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli Menderes İlçesi 526 Ada 1 nolu Parsel, 527 Ada 9 nolu Parsel ve 527 Ada 5 nolu parsel üzerinde bulunan arsasına depolama tesisi yapılacak.

İzmir Atatürk OSB arsasına outlet merkezi kurulacak!

İzmir Atatürk OSB, düzenli gelire kavuşmak için 50 bin metrekarelik arsasını outlet ya da alışveriş merkezi olarak işletilmek üzere kiraya verecek. OSB yönetimi ihaleye çıkılan araziden ciddi gelir bekliyor.

İzmir Atatürk OSB arsasına outlet merkezi kurulacak!

İzmir Atatürk OSB, düzenli gelire kavuşmak için 50 bin metrekarelik arsasını outlet ya da alışveriş merkezi olarak işletilmek üzere kiraya verecek. OSB yönetimi ihaleye çıkılan araziden ciddi gelir bekliyor

İzmir Atatürk OSB arsasını ihale ile kiralıyor!

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, bölgedeki 45 bin metrekarelik arsasını AVM yatırımcıları için ihaleye çıkardı. Hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılacak AVM veya outlet için son teklif tarihi 10 Mart olarak belirlendi.

KGM izmir arsası imar durumu Haberi

KGM izmir arsası imar durumu

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait İzmir ili Konak ilçesi Mersinli mahallesi 2876 ada 12 parsele ilişkin "Ticaret Alanı, Park ve Yol" kullanım kararlarını getiren 1/1.000 ölçekli uygulama imar planının onaylanmasına karar verildi.

Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı. Onaylanan imar planları ilgili kurum ve kuruluşlara gönderilecek.