27 / 04 / 2024

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 120 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda, Amjad Aljassem, Ahmad Alkhalaf ortaklığında kuruldu.

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Özel sektör çalışanları dikkat! Bu zam oranı hiç kimseyi memnun etmeyecek

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Uzmanlar özel sektör çalışanlarına yapılacak zamla ilgili tahminlerini açıklayarak oran paylaştı.

Özel sektör çalışanlarına yüzde 30 zam! Özel sektörde yeni maaşlar ne kadar olacak? Çalışanlar hemen bakın!

Asgari ücret net 11 bin 402 TL, en düşük memur maaşı da 22 bin TL oldu. Bu rakamların açıklanmasının ardından, özel sektör zamları merak konusu oldu. Peki özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapılacak?

Özel sektör çalışanları merakla bekliyor! Ara zam oranı netleşiyor

Asgari ücret yüzde 34'lük zamla 11 bin 402 liraya yükseltildi. En düşük memur maaşı ise 22 bin lira olarak belirlendi. Özel sektör çalışanlarına da zam detayları da belli oluyor. Uzmanlar tahminlerini açıklayarak oran tahmini yaptı. İşte tüm detaylar...

Özel sektör maaş zammında son dakika rakamı! Özel sektör çalışanlarına yüzde 34 zam gelecek mi? 

Milyonlarca özel sektör çalışanı, bu ay maaşlarına yapılacak zamları ve Ağustos'ta kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırıyor. Peki özel sektör çalışanlarının maaşlarına yüzde 34 zam gelecek mi?

İstanbul'un bu 5 ilçesine dikkat! Naci Görür tek tek açıkladı ve uyardı: Zeminleri iyi değil!

İstanbul'da beklenen depremle ilgili İBB tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda en fazla riskli yapının Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Esenyurt'a olduğu açıklandı. Prof. Dr. Naci Görür, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve riskli ilçelere değindi. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Ehliyeti olanlara müjde! İBB rekor sayıda şoför alımı yapacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, (İBB) yüzlerce şoför alımı yapacağını duyurdu. İBB tarafından yapılan açıklamada istihdam edilecek personellerin en az ilkokul mezunu olması ve SRC belgesine sahip olması gerektiği paylaşıldı.

Özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Tek tek açıklandı! 

Özel sektör çalışanları da asgari ücrete yapılacak ara zammı dört gözle bekliyor. Peki özel sektör çalışanlarına zam yapılacak mı?

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

TMO peş peşe açıkladı! Çiftçilere 1 milyar 432 milyon TL ödeme yapıldı! Buğday, arpa, mısır alımları tam gaz!

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te, Amjad Aljassem, Ahmad Alkhalaf ortaklığında kuruldu.


Khaır Al Arabıa İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...