22 / 05 / 2024

Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır

Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır

Masakin Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Sameer A.M Akbar ve Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Choıce Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.A.M. Elsayed Eleıwa tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Fastel Gayrimenkul Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Aferdı tarafından kuruldu.

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Props Emlak Pazarlama Ve Damışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Husseın ABD A.H. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Gold İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Qasım H.N. Al-Khalıdı tarafından kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

7k Turizm Emlak İnşaat Oto Kiralama Seyahat Danışmanlık Ziraat Tarım İth.İhr.Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alhadı O Ahmed tarafından kuruldu.

Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır Haberi

Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır

Masakin Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi, Sameer A.M Akbar ve Khalıd Lotfy Elsayed Elshaır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu. 


Masakin Gayrimenkul Geliştirme Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Amaçla ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, ihalelere girmek, her türlü inşaatın plan, proje tanzimini ve müşavirlik hizmetlerini vermek, Her nevi inşaat malzemelerinin, makinelerinin toptan ve perakende alım satımı, imalatı, dahili ticareti, pazarlaması, Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak, inşaatın plan, proje tanzimini, statik ve kesin hesap ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi, Konu ile ilgili her nevi plan, proje ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik, taahhüt ve tesisat işlerinin taahhüdünde bulunmak ve...