08 / 05 / 2024

Khalil Kadrah

Khalil Kadrah

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalil Kadrah, Basam Kedra tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  Mohammed Othman Mohammed ve Muhieddine Khalil ortaklığında kuruldu.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miran Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Khalil, Mohammad Ameen Al Hussin ve Omer S-Haji R. Alsilefanee ortaklığında kuruldu.

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ram Müşavirlik Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Khalil A Alhasanat tarafından kuruldu.

Barwa Yatırım Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barwa Yatırım Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Mohammad Khalil Alzir tarafından kuruldu...

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arabia Group Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Darkaouı tarafından kuruldu.

Jusyice İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jusyice İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saber Khaleel Sako, Hazar Alshishani, Khalil Alshishane ve Mohammad Alshishani ortaklığında kuruldu.

Artera İnşaat Sağlık Turizm Sansayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TN İnşaat Malzemeleri ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 2 milyon 630 bin TL sermaye ile bugün Khalil Akhundov tarafından kuruldu. 

Haji Khalil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Haji Khalil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Samar Gül Khalil tarafından 4 Haziran'da Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Askule Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askule Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Atasay, Khalil K. M. Abushanab tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalil Kadrah, Basam Kedra tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Khalil Kadrah Haberi

Khalil Kadrah

Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalil Kadrah, Basam Kedra tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Kadrah Tur Turizm ve Uluslararası Yolcu Yolcu Taşımacılığı Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.       Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak d.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak,kiraya vermek. e-...