29 / 04 / 2024

khazanah bölge ofisi

khazanah bölge ofisi

Khazanah Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nor Mohamed Yakcop ve Khazanah Genel Müdürü Azman Hj Mokhtar’ın iştirak ettiği açılışta konuşan Babacan, ofisin, iki ülke arasında çok önemli bir köprü vazifesi göreceğini dile getirdi...

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi!

Dükkan ve ofislerden meydana gelen Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri Kayaşehir'de Yeni Şehir Parkı'nın içerisinde yapılacak. Kayaşehir Bölge Parkı Ticarileri satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Trabzon Şehir ve Bölge Planlama Ofisi açıldı!

Trabzon Şehir ve Bölge Plancısı Müge Faiz'in sahibi olduğu Şehir ve Bölge Planlama Ofisi Kahramanmaraş Caddesi'nde açıldı. Açılışa Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Emlak İstasyonu'nun Karadeniz Bölge Müdürlüğü açıldı!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun'da açtı.

Emlak İstasyonu bölge bayiliği verecek!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu “Bölge Bayiliği” modeli ile Türkiye'nin her bölgesinde ana bayilikler verecek. Her bölgenin ana bayisi de belirlenen lokasyonlar da yeni Emlak İstasyonu franchise ofisi açtıracak.

Plan Proje Müşavirlik İran'da bölge ofisi açıyor!

İran pazarına 2011 yılında giren ve Tahran'da 25 bin konutluk projede teknik müşavirlik hizmeti veren Plan Proje Yönetim Müşavirlik, İran'da bir bölge ofisi açmayı planlıyor.

Bölge gayrimenkul ekibi sertifikalarını aldı!

Kocaeli Darıca,Gebze ve Çayırova ilçelerinde 5 ofisi ile hizmet veren Bölge gayrimenkul ekibi, Işıközen Danışmanlık tarafından düzenlenen "EMLAKTA BAŞARININ SIRLARI" konu başlığındaki 3 haftalık eğitimin sonunda sertifikaları aldı.

Aspen Ege Bölge Müdürlüğü yeni yüzüyle hizmete açıldı!

Yapı ve zemin uygulamaları konusunda sektörün öncü ve vizyoner markası Aspen Yapı ve Zemin A.Ş., İzmir’deki Ege bölge müdürlüğü ofisini yeniledi. Aspen Ege Bölge Müdürlüğü ofisi, modern Aspen uygulamalarının vitrini olarak tasarlandı...

AA Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi açıldı!

Anadolu Ajansı Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi açıl dı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Anadolu Ajansı' nın hedeflerinin büyük olduğunu ve bu hedeflere ulaşacağını söyledi...

AA Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi yarın açılıyor!

Anadolu Ajansı ( AA ), 100. yıl hedefleri kapsamında yurtdışı operasyonlarını güçlendirme çalışmalarına Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi ile devam ediyor. AA Amerika Bölge Direktörlüğü New York Ofisi yarın açılıyor...

AA İzmir Bölge Müdürlüğü yeni ofisi törenle açıldı!

Anadolu Ajansı ( AA ) İzmir Bölge Müdürlüğü'nün yeni binası, İzmir Valisi Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ve AA Genel Müdürü Öztürk tarafından hizmete açıldı...

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nden satılık gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nden: Erzincan'da bulunan gayrimenkul 13 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

khazanah bölge ofisi Haberi

khazanah bölge ofisi


Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Malezya Hükümeti’ne ait stratejik yatırım fonu Khazanah Nasional Berhad’ın Türkiye Bölge Ofisi açılışına katıldı.


Khazanah Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nor Mohamed Yakcop ve Khazanah Genel Müdürü Azman Hj Mokhtar’ın iştirak ettiği açılışta konuşan Babacan, ofisin, iki ülke arasında çok önemli bir köprü vazifesi göreceğini dile getirdi.


Portföyünde 40 milyar doların üzerinde yatırım bulunduran Malezyalı Khazanah’ın Türkiye’deki en büyük girişimi köprü ve otoyol özelleştirmesi ihalesi oldu. Khazanah bünyesindeki UEM Group, Koç Holding ve Ülker Grubu ile birlikte köprü ve otoyolların özelleştirmesinde geçen yıl aralıkta 5.7 milyar dolarla en yüksek teklifi verdi. Ancak bu ihale Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Otoyol meselesini tekrar masaya yatıracağız. Daha büyük beklentimiz var” sözlerinin ardından iptal edilmişti.


Malezyalılar, ‘Khazanah Turkey Regional Office’ (Khazanah Türkiye Bölge...