11 / 06 / 2024

Kia EV9

Kia EV9

Kia elektrikli ailesine bir yenisi olan 7 koltuklu EV9 isimli üyesini ekleyecek. EV6 modeli ile elektrikli araçları farklı bir seviyeye taşımıştı. Ancak bu yeni modelinde ise zirveye oynayacakmış gibi duruyor. Detaylar haberimizde...

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Kia'nın SUV'u EV9 Türkiye'de! 

Kia, elektrikli otomobil pazarının yeni üyesini duyurdu. Buna göre, birçok kişi tarafından beklenen SUV EV9 modeli, artık Türkiye pazarında da yerini almaya hazırlanıyor.

Kia Cerato’nun Ağustos 2023 fiyatı açıklandı! En ucuz Cerato ne kadar oldu?

Kia, Cerato’nun 2023 yılı Ağustos ayı fiyatını resmi internet sitesinden paylaştı. Kia Cerato’ya sahip olmak isteyenler aracın yeni fiyatını araştırmaya başladı.

Kia Stonic sahibi olmak isteyenlere zam şoku! En ucuz Stonic ne kadar oldu?

Kia, yaptığı açıklamayla Stonic modeline ağustos ayına özel zam yaptığını duyurdu. Kia, Stonic’e yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kia Ceed modellerinin ağustos fiyatları belli oldu! Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin ağustos fiyat listesi belli oldu. Bir çok otomobil markası gibi Kia otomobil markasına bu ay zam geldi. Peki Kia XCeed, Ceed SW ve Ceed HB ne kadar oldu? 

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kia Picanto’ya tamı tamına 76 bin 913 TL zam geldi! Picanto’nun ağustos ayı fiyatı belli oldu!

Ağustos ayına girer girmez Kia’dan da zam haberi geldi. Kia, Picanto modeline tam 76 bin 913 TL zam yaptığını açıkladı.

Kia’dan Sportage alacaklara kötü sürpriz! Tam 183 bin TL zam geldi!

Kia’dan Sportage modeline sahip olmak isteyenlere resmen kara haber geldi. Kia, temmuz ayında Sportage’e tamı tamına 183 bin TL zam yaptığını açıkladı.

Kia Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin yeni fiyatları açıklandı! Kia Niro almak isteyenler hemen baksın!

Kia, Niro EV ve hibrit modeli olan Yeni Niro Hibrit modellerinin temmuz ayı fiyatlarını açıkladı. Temmuz ayı kapsamında Kia’nın çoğu modeline zam gelirken, Yeni Niro Hibrit ve Niro EV modellerine zam gelip gelmediği merak konusu oldu.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Kia Ceed modellerinin yeni fiyatı açıklandı! Ceed modellerine ne kadar zam geldi?

Kia’nın Ceed modellerini kapsayan Ceed HB, Ceed SW ve XCeed modellerinin temmuz ayı fiyatı belli oldu! Kia, yaptığı açıklamayla Ceed modellerinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia EV9 Haberi

Kia EV9

Güney kore otomobil üreticisi Kia, uygun fiyata malzemeler sunduğu için her zaman müşterilerinin gözünde bir numara oluyor. Kia EV6 modeli, elektrikli otomobillerin arasına mükemmel özellikleri ile giriş yapmıştı. Ancak SUV modellerine bir yenisi olan elektrikli versiyonu EV9'u da ekledi.

Kia, 2023 senesine kadar elektrikli otomobilinin üretimini gerçekleştireceğini açıkladı.  Aracın kendi sınıfına göre iç mekan tasarımının oldukça konforlu ve ileri teknoloji ile donatılacağını da bildirildi.

EV6 modeli altı koltuktan oluşurken yeni versiyonu olan EV9 ise 7 koltuklu olarak otomobil severlerin beğenisine sunulacak. Oturma alanlarının ise diğer modellerine göre daha geniş olması bekleniyor. İç mekan tasarımı ile ilgili kesinleşmiş fazla bilgi bulunmuyor. Peki aracın diğer özellikleri nasıl? Cevabı haberimizde...

Dokunmatik olan kontroller, rahat koltuklar ve son teknoloji gibi özellikleri bünyesinde bulundurabileceği ortaya çıkan...