09 / 05 / 2024

Kia mayıs kampanyası detayları 2022

Kia mayıs kampanyası detayları 2022

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Kia'da Mayıs ayı kampanyası başladı. İşte avantajlı faiz oranlarının sunulduğu kampanyanın detayları...

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

Opel Astra'da Mayıs kampanyası! Oneline'a özel büyük fırsatı kaçırmayın! İşte Opel Astra fiyat listesi

Opel'in en çok sevilen Astra modelinde mayıs ayına özel büyük kampanya başladı. Peki Opel Astra fiyatı ne kadar? Opel Astra kaç lira? 7 Mayıs 2024 Opel Astra fiyat listesi.

Hyundai'den tam 175 bin TL'lik Mayıs 2024 indirimi! İşte Bayon ve Tucson yeni fiyat listesi!

Mayıs 2024 kampanyasını duyuran Hyundai tam 175 bin TL indirim yaptığını açıkladı. Peki Hyundai Bayon ve Tucson'un yeni fiyatları ne kadar? 

Citroen açıkladı! Citroen'den mayıs ayına özel 0 faizli araç kampanyası...

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte otomobil markaları arasında da rekabet hızlandı. Buna göre, Toyota'nın dün açıklanan fiyat indirimi ve faiz düşürme kampanyasından sonra Citroen mayıs ayı kampanyasını duyurdu. 

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Emekli çiftçilere son dakika 14 bin TL promosyon müjdesi! Mayıs 2024 yeni emekli kampanyası resmen açıklandı! 

Emeklilere vereceği promosyon rakamlarını peş peşe duyuran Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını TEB'e taşıyan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) sahibi çiftçi müşterilerine yönelik yeni bir emekli kampanyası başlattı. İşte TEB Mayıs 2024 Emekli Kampanyası detayları...

Toyota’dan mayıs ayı indirimleri! Toyota 2024 Model sıfır otomobil fiyatlarını güncelledi...

Toyota mayıs ayı için indirim kampanyasını duyurdu. Marka yeni ay ile beraber en sevilen SUV modeli olan RAV4 hybrid modelinin 2.5 Hybrid 4x4 Passion X-Sport e-CVT paletine 150 bin TL’ye varan indirim uyguladığını kaydetti.

Nissan'da mayıs kampanyası! Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim!

Nissan otomobil markası, mayıs ayına özel Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke modellerinde 150 bin TL indirim yaptı. Peki  Yeni X-Trail, Yeni Qashqai ve Juke fiyatı ne kadar? İşte Mayıs 2024 fiyat listesi...

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Dacia Sandero'da yüzde 3.38 faiz ve şimdi al Mayıs 2024'te öde kampanyası! İşte güncel fiyatlar...

Dacia Sandero'da 200 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3.38 faiz fırsatı başladı. Ayrıca ödemeye Mayıs 2024'te başlama imkanı da sunuluyor. İşte Dacia Sandero 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evlere mayıs sonu kampanyası! 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? 78 metrekare kampanyalı ev ne kadar?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz prefabrik evlere mayıs sonu kampanyası yapıldı. Peki, 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Akbank'tan emeklilere büyük müjde! Mayıs ayı promosyonu tam bu kadar oldu

Akbank'tan emeklilerin yüzünü güldürecek bir haber geldi. Akbank Mayıs ayı emekli promosyon rakamlarını güncellediğini ilan etti. İşte Akbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası.

Kia mayıs kampanyası detayları 2022 Haberi

Kia mayıs kampanyası detayları 2022

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Kia, bu aya özel fırsatlar sunuyor.  Kia tarafından başlatılan kampanyalar dahilinde Ceed HB, Stonic, Sportage, Rio, XCeed,  Picanto, Ceed SW ve Bongo modellerinde avantajlı fiyatlar sunuluyor.

Mayıs ayına özel faiz kampanyası

Yüksek bagaj kapasitesi, modern ve yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken Rio ile rekabetçi yakıt tüketimiyle C hatchback segmentinin güçlü modelleri arasında bulunan Ceed HB ve Ceed SW 200 bin liraya 12 ay yüzde 1,49 faiz fırsatıyla alıcılarını bekliyor.
 

Yine Kia'nın en sevilen modelleri arasında yer alan Picanto ve yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik yapısıyla KOBİ’lerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alan Bongo da 100 bin liraya 12 ay yüzde 1,49 faiz abantajı sunuluyor.

SUV severler kaçırılmayacak fırsatlar

Beşinci nesliyle yeniden C SUV segmentine...