24 / 07 / 2024

DS Automobiles'den mayıs ayı kampanyası! DS 7'de 650 Bin TL kredi imkanı sunuyor...

DS Automobiles'den mayıs ayı kampanyası! DS 7'de 650 Bin TL kredi imkanı sunuyor...

DS Automobiles, premium segmentte kullandığı asil malzemeleri, yüksek konforu ve teknolojisi ile rakiplerinden ayrılan zarif DS 7 modelinin avantajlı satış koşulları ile birlikte mayıs ayında da sunmaya devam edeceğini duyurdu.




Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, DS ayrıcalığına sahip olmak isteyenlere özel cazip satın alma teklifler sağlıyor.

DS Automobiles’in mayıs ayı teklifleri doğrultusunda, özel tasarımı ile ilk bakışta otomobil severleri kendisine hayran bırakan kusursuz bir silüete sahip DS 7 OPÉRA, 250 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı ile premium kompakt SUV sınıfında muhteşem konforu arayanları hedeflemektedir.

Buna göre, şarj edilebilir hibrit motoru ile konfor ve verimliliği bir arada sunarken keyifli bir sürüş imkanı sağlayan DS 7 E-TENSE OPÉRA ise 650 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 1,99 faizli kredi fırsatı ile yeni bir DS sahibi olmak isteyenleri DS STORE’lara çağırmakta.

 DS Automobiles den mayıs ayı kampanyası! DS 7 de 650 Bin TL kredi imkanı sunuyor...

Ayrıca, DS 7, karakteristik tasarımı ile birlikte ön ve arka detaylarında yer alan  zarif ve modern çizgileri ile dikkatleri çekmektedir.  DS 7’nin ön tasarımında bulunan DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar,  DS LIGHT VEIL gündüz farlarını da kapsayarak kusursuz bir birleşim ile lüks moda ruhunu da göstermektedir. 

aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Bu modern SUV otomobil, sürüş keyfini yeniden keşfetmeyi arzulayanlar için teknolojik mükemmelliği ve olağanüstü konforu bir araya getirmesinin yanı sıra iç mekanda sunduğu gelişmiş teknolojiler ve ayrıntılara gösterilen özenle, seyahat sanatına ve Fransız bilgi birikimine saygı duruşu olarak öne çıkıyor. DS 7’de tamamı otomatik şanzıman ile kombine edilen iki farklı güç seçeneği bulunuyor. DS 7, 130 HP’lik BlueHDi (Dizel) ile beraber E-TENSE  225 HP, E-TENSE  300 HP 4x4 ve E-TENSE  360 HP 4x4 şarj edilebilir hibrit güç üniteleriyle fütüristik özelliklerini yola yansıtıyor.

Sıfır araçlar liste fiyatlarının altında satılıyor: Otomobil alacaklara müjde: 300 bin TL'lik indirimler başladı!

DS'ten eşit taksitli Mart 2024 kampanyası! İşte DS 7, DS 9 ve DS 4 fiyatları!

MG'nin Mayıs 2024 kampanyası için son 5 gün! Yüzde 50 peşinatla otomobil fırsatı! 

Elektrikli E-Doblo Cargo ve E-Doblo fiyatları ne kadar?

 

 


Geri Dön