03 / 05 / 2024

Kia otomobil fiyatları Nisan 2022

Kia otomobil fiyatları Nisan 2022

Kia, Nisan 2022'de de alıcılarına özel fırsatlar sunuyor. Stonic, XCeed, Rio, Ceed STW, Ceed HB, Sportage, Bongo ve Picanto modellerinin Nisan fiyatları belli oldu. İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi...

Araba almayı düşünenler hemen bakın! İşte Türkiye'deki en ucuz 3 elektrikli otomobil! Fiyatlar 437 bin TL'den başlıyor!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Türkiye'deki en ucuz elektrikli otomobilleri araştırıyor. İşte fiyatların 437 bin TL'den başladığı o otomobiller...

699 bin liraya yeni yerli elektrikli otomobil geliyor! Satış için geri sayım başladı…

Otomobil fiyatları artarken satış rakamları da rekor üstüne rekor kırıyor. Fiyatların artacağından korkanlar bir an önce araç almaya çalışırken, müjdeli bir haber geldi. Türkiye’nin yeni yerli otomobilinin çok yakında 699 bin liradan satışa çıkacağı duyuruldu.

2012 yılının otomobil fiyatları şaşırttı! Şimdi bu paraya iPhone bile alınmıyor!

Otomobil fiyatları son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2012 yılının otomobil fiyatlarını paylaşarak, şimdi bu fiyatlara iPhone bile alınmadığını söyledi.

BETAM açıkladı! Otomobil fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor!

BETAM tarafından sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan kapsamında hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden ‘Otomobil Piyasası Görünümü’ raporunu açıkladı.

İkinci el araç ortalama fiyatları ne kadar?

İlan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksi kapsamında şubat ayında otomobil fiyatlarındaki gerileme durduğu  Endekse göre 0 araç fiyatları ve kur artmasına rağmen ikinci el fiyatlarında önemli bir artış yaşanmadı.

Renault'tan Megane'a zam! Yeni Renault Megane'nın zamlı fiyatları!

Otomobil fiyatları düşecek diye beklenirken bir zam haberi de Renault'tan geldi. Buna göre, Avrupa'da indirim yapılırken Türkiye'de Renault'tan Megane'a görülmemiş oranda bir zam yapıldığı duyuruldu. Almayı düşünenler o rakamı gözden çıkaracak. 

Otomobil fiyatlarına bu ayın ikinci zammı kapıda: Markalar yüzde 10'luk artış için hazırlanıyor! 

Dolar ve Avro’nun yükselişinin otomobil fiyatlarını etkilemesi bekleniyor. Sektör temsilcileri markaların zam hazırlığında olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

500 bin TL'nin altında sıfır otomobil var mı? Güncel otomobil fiyatları nasıl?

Otomobil almayı düşünen vatandaşlar markalardan gelecek olan indirim, kampanya haberlerini merakla bekliyor. Son günlerde araba fiyatları yükselişteyken bu markalar güncel fiyat listelerini paylaştı.

Şubat 2024 otomobil fiyatları! Şubat ayının en ucuz otomobilleri hangileri?

Otomotiv alanındaki gelişmeler sürerken şubat ayının en ucuz otomobilleri duyuruldu. Buna göre uygun fiyatlı otomobil almak isteyenleri ilgilendiren bu fiyat yüzleri güldürecek. Şubat ayının otomobil fiyatları!

Uzman isim açıkladı: Bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor! Otomobil almak isteyenler için yeni yol...

Otomobil fiyatlarının son zamanlarda yükselmesi ile araba almak isteyenler uygun fiyata araba alabilmenin yöntemlerini araştırıyor. Uzman isim açıkladı, bu otomobiller yarı fiyatına satılıyor...

Hane geliri 100 bin TL olanlar bile artık takasla yeni otomobil alabiliyor!

Gazeteci Emre Özpeynirci, hane halkı geliri ile otomobil fiyatlarını karşılaştırarak bir açıklamada bulundu. Peki vatandaşlar sıfır otomobil alabilecek durumda mı? İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Otomobil fiyatları ocakta yüzde 2.6 geriledi! 10 yaş ve üzerindeki araçların ilanları arttı

Araba ilan fiyatları baz alınarak oluşturulan arabam.com aylık fiyat endeksine göre ocak ayında fiyatlar yüzde 2,6 daha geriledi.

Bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük! Sudan ucuza otomobil arayanlar hemen bakın!

Otomobil fiyatlarında yaşanan artışlar hız kesmeden devam ederken, yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de kampanyalı fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Birazdan sizinle paylaşacağımız bu otomobillerin fiyatları Dacia Duster'dan bile daha düşük... İşte o modeller....

Kia otomobil fiyatları Nisan 2022 Haberi

Kia otomobil fiyatları Nisan 2022

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyette bulunan Kia, Nisan 2022'de de alıcılarına özel fırsatlar sunuyor. Marka, Nisan 2022 kampanyaları kapsamında Stonic, XCeed, Rio, Ceed STW, Ceed HB, Sportage, Bongo ve Picanto modellerinde sağladığı avantajlı fiyat ve donanım seçenekleriyle yeni bir Kia sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Avantajlı faiz oranları dikkat çekiyor

Rekabetçi yakıt tüketimiyle C hatchback segmentinin güçlü modellerinden olan Ceed HB ve Ceed STW; yüksek bagaj kapasitesi, modern ve yenilikçi tasarımıyla fark oluşturan Rio 200 bin Türk Lirası'na 12 ay yüzde 1,49 faiz oranıyla alıcılarını bekliyor.  

Sportif özelliğiyle keyif dolu anları getiren Picanto ve yüksek yük kapasitesi, güçlü motor seçeneği ve aerodinamik özelliğiyle KOBİ’lerin vazgeçilmezi olan Bongo ise 100 bin Türk Lirası'na 12 ay yüzde 1,49 faiz fırsatıyla satılıyor. 

SUV...