28 / 04 / 2024

Kia Rio kaç lira Mayıs 2022

Kia Rio kaç lira Mayıs 2022

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Peki Kia Rio fiyatları kaç TL? Kia Rio Mayıs 2022 fiyatları açıklandı mı? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Rio’ya son 3 ayda tek kuruş zam gelmedi! İşte güncel Rio fiyatları...

Kia’nın en çok tercih edilen modellerinden Rio’nun güncel fiyat listesi yayımlandı. Rio’nun fiyat listesine bakıldığında Kia’nın eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayında da bu modele zam yapmadığı görüldü.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Kia Rio’ya dev zam! Tamı tamına 99 bin TL zam geldi! Kia Rio’nun yeni fiyatı ne kadar oldu?

Temmuz ayına girilmesinin ardından Türkiye pazarındaki tüm otomobil üreticileri tek tek fiyat listelerini güncellemeye başladı. Bu kapsamda, fiyatlarını güncelleyen Kia, Rio modeline tam 99 bin TL zam yaptı.

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Otomatik acil frenleme sistemi ile Kia Rio bayilerde! Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi

Rio önden çarpışma uyarısı, şeritte kalma yardımı ve otomatik acil frenleme ile sunuluyor. Bununla birlikte, temel modellerde bu tür donanım yoktur. Peki 09 Nisan 2023 fiyat listesi nedir? 

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Rio'ya Mart ayında zam mı geldi! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

Kia Rio'nun pratiklik, teknoloji, güvenlik ve farklı motor seçenekleri gibi özellikleri, onu küçük otomobil arayanlar için çekici bir seçenek haline getiriyor peki 13 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Rio'ya Şubat ayında zam mı geldi! İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Konforu ile meşhur Kia Rio Şubat ayında 69.000 TL zamlandı. Sürüş konforu ile meşhur Kia Rio çin fiyat listesi araştırılıyor. peki Kia Rio 2023 09 Şubat fiyat listesi nedir?

Araba sürmenin daha akıllı bir yolu sloganı ile Kia Rio zamlandı mı? İşte Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Rio, etkileyici şehir içi ve otoyol yakıt verimliliği deneyimi sunarken, piyasada kalan birkaç alt kompakt modelin en iyilerinden biri olarakta tercih nedeni oluyor. Peki Kia Rio 18 Ocak 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar...

Kia Rio kaç lira Mayıs 2022 Haberi

Kia Rio kaç lira Mayıs 2022

Kia Rio'da 200 bin TL'ye yüzde 1.49 faiz fırsatı başladı. Kampanya 31 Mayıs 2022 tarihine kadar geçerli. Kia Rio, kentin dinamizmini üzerindeki bakışlara da yansıtarak ön plana çıkıyor. Kusursuz ve ergonomik tasarımıyla dikkatleri toplayan Rio, 8 farklı renk seçeneği ile sunuluyor. 

Kia Rio, 8 inç multimedya ekranı, projeksiyon tipi halojen ön farkları, direksiyondan kumandalı multimedya sistemi, ısıtmalı direksiyon simidi ve LED arka stop lambalarıyla ön plana çıkıyor. 

Peki Kia Rio fiyatları kaç TL? Kia Rio Mayıs 2022 fiyatları açıklandı mı? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia Rio, Sunroof'u ile sürücüleri cezbederken, otomatik kliması ve ön arka park sensörleriyle sürüş güvenliğini artırıyor. Gelişmiş güvenlik teknolojileri, pratik kullanımı, 4. Jenerasyon tasarımı ve yeni bağlantı özellikleriyle dikkat çeken ve  sınıfı...