03 / 05 / 2024

Kia Sportage haziran ayı fiyatları ne kadar

Kia Sportage haziran ayı fiyatları ne kadar

Otomobil üreticisi Kia, Sportage modelinin Haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Peki Kia Sportage fiyatları ne kadar? İşte Sportage fiyat listesi 20 Haziran 2022...

Kia, Mart 2024 fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte kampanyalı Sportage, Stonic, Picanto, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2024 fiyatlarını peş peşe  açıkladı. İşte kampanyalı Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları...

Kia, Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! İşte Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları!

Otomobil devi Kia merakla beklenen Şubat 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı. Peki Sportage, Picanto, Stonic, Cerato, Bongo fiyatları ne kadar?

Araba alacaklar müjde! Kia’dan aralık ayına özel 200 bin lira indirim!

Anadolu Grubu markalarından Kia, aralık ayına özel olarak başlattığı kampanyalarda, Niro ve Sportage modelleri için 250 bin liraya sıfır faiz fırsatı sağlıyor.

Kia Sportage modelinin yeni fiyatı belli oldu! Kampanya desteği geldi mi?

Kia, merakla beklenen Sportage  ve Sportage  Hibrit modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı. Bu kapsamda, Sportage’e kampanya desteğinin gelip gelmediği de merak konusu oldu.

Kia'dan ekim ayına özel 100 bin TL indirim! Kia Stonic, Cerato, Ceed ailesi ve Sportage almak isteyenlere büyük fırsat!

Kia’dan yüzleri güldüren haberler gelmeye devam ediyor. Kia Ekim ayına özel hazırladığı kampanyada bazı modellerinde 100 bin liraya kadar indirim kampanyası başlattı. Peki Kia'nın hangi modelleri indirime girdi? İşte Kia'nın indirimli modelleri...

KIA Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışta! İşte Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları!

Güney Kore'nin otomotiv devi Kia'nın sevilen SUV modeli Sportage 300 bin TL kredi desteğiyle satışa çıktı. İşte KIA Sportage Eylül 2023 fiyatları ve online kredi desteği detayları...

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylülde zam gelmedi! Zam veya indirim gelecek mi? Ne zaman gelecek?

Kia, Sportage ve Sportage Hibrit modellerine eylül ayında zam yapmadı. Peki, bu modellere ilerleyen günlerde ne zaman gelecek mi? İşte detaylar...

Kia, Sportage modeline tam 50 bin TL zam yaptı! Sportage’e gelen zammı görenler gözlerine inanamadı!

Kia’dan Sportage ve Sportage Hibrit modellerine peş peşe zam geldi. Gelen zamların ağustos ayı kapsamında yapıldığını vurgulayan Kia, eylül ayında yeni bir zam gelip gelmeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı.

Kia Sportage modeline ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi! Kia Sportage güncel fiyatı ne kadar oldu? 

Kia'nın en sevilen modeli Sportage'e ağustosta tam tamına 50 bin TL zam geldi. Araba almak isteyenlere kötü haberler peş peş peşe gelirken bir haber de Kia'dan geldi. Peki Kia Sportage Ağustos fiyatı ne kadar?  Kia Sportage 4 Ağustos 2023 fiyat listesi.

Kia’dan Sportage alacaklara kötü sürpriz! Tam 183 bin TL zam geldi!

Kia’dan Sportage modeline sahip olmak isteyenlere resmen kara haber geldi. Kia, temmuz ayında Sportage’e tamı tamına 183 bin TL zam yaptığını açıkladı.

2023 model Kia Sportage'de Temmuz ayı sürprizi; Güncel liste oldukça farklı

C-SUV segmentinin en sevilen otomobillerinden biri olan Kia Sportage, fiyatlarıyla ise alıcıları şaşkına çevirdi. İşte Kia Sportage Temmuz 2023 güncel fiyat listesi…

Tarz, kullanışlılık, güvenlik ve konforu buluşturan Kia Sorento’ya tam 140 bin TL zam geldi!

Kia, Sorento modelinin yeni fiyat listesini takipçileriyle paylaştı. Kia Sorento’ya haziran ayı kapsamında tam 140 bin TL zam geldiği öğrenildi.

Kia Sportage’e tamı tamına 162 bin TL zam geldi! Sportage’in yeni fiyatını görenler gözlerine inanamadı!

Kia, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Sportage’nin de yeni fiyatı belli oldu. Kia Sportage satın almak isteyenler aracın teknik özelliklerini ve yeni fiyatını araştırıyor.

Kia Sportage haziran ayı fiyatları ne kadar Haberi

Kia Sportage haziran ayı fiyatları ne kadar

Otomobil üreticisi Kia'nın Sportage modelinin Haziran ayı fiyatları belli oldu. 2021 yılında tanıtımı yapılan otomobilin fiyat listesi de merak ediliyor ve araştırılıyor. 

Yüksek bagaj kapasitesi, ısıtmalı ön koltukları, ön çarpışma engelleme asistanına ve panoramik cam tavanları ile dikkat çeken Kia Sportage Modern ve yenilikçi çizgilere sahip.

Peki Kia Sportage fiyatları ne kadar? İşte Sportage fiyat listesi 20 Haziran 2022...

Geniş ailelerin ilk tercih ettikleri otomobiller arasında yer alan Kia Sportage'ın arka koltukları bir düğme vasıtasıyla katlanıyor ve hacimli eşyaların koyulması için daha fazla alan sağlıyor.

Kia Sportage'da Standart olarak sunulan ön çarpışma engelleme asistanı, sürüş yönünde potansiyel bir tehlike algılandığında sürücüyü sesli ya dagörsel olarak uyarıyor. Söz konusu asistan bazı durumlarda olası bir çarpışmayı önlemek için...