02 / 05 / 2024

kibar holding 2 yeni fabrika

kibar holding 2 yeni fabrika

Kibar Holding’den 1.3 milyar dolara hem otomotivde hem alüminyumda iki yeni fabrika geliyor. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar iki yatırım için de hükümetten destek bekliyor.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL'lik pay aldı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,30-TL fiyatından 2 milyon TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. sermayesindeki payları yüzde 1,67 sınırına ulaştı.

Özyurtlar Holding’te 2 aylık satışların yüzde 80’i online’dan!

Koronavirüs sebebiyle online satış dönemine geçen Özyurtlar Holding'in 2 aylık süreçte gerçekleştirdiği satışların yüzde 80'i online üzerinden yapıldı. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, yatırımcılar için bir mobil uygulama geliştirildiğini belirtti...

Eroğlu Holding'den Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL destek!

Eroğlu Holding, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL bağışla destekte bulundu.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2.8 milyon TL'lik  pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 899 bin 355 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi. 

Avrasya GYO, Metro Holding'ten 2 milyon TL değerinde pay aldı!

Metro Holding payları ile ilgili olarak 1,03 TL fiyatından 2 milyon 108 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi Avrasya GYO tarafından gerçekleştirildi...

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Nata Holding'ten Merter'deki Efes arsasına 2 milyarlık proje!

daha önce İstanbul'da Tem Point projesini inşa eden Ankara merkezli Nata Holding, Merter'deki Efes arsasında 2 milyar TL'lik proje inşa edecek.

kibar holding 2 yeni fabrika Haberi

kibar holding 2 yeni fabrika

TÜRKİYE’nin en büyük holdinglerinden biri olan Kibar Holding, yatırımda gaza bastı. Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, hem Koreli Hyundai ile ortak olduğu Hyundai Assan’da hem de alüminyum sektöründe yeniyatırımlarını geçtiğimiz hafta kapılarını açan Cenevre fuarında açıkladı.


Geçtiğimiz yıl yaklaşık 500 milyon dolarlık yatırımla İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasının kapasitesini 220 bin adede çıkartarak, Türkiye’yi Avrupa’nın küçük otomobil üretim üssü yaptıklarını hatırlatan Kibar, şimdi ikinci fabrika için çalışmalara başladıklarını söyledi.  C sınıfında yeni otomobiller üretek yeni fabrika için platform dahil en az 500 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor. Ali Kibar, bununla yetinmeyip Avrupa’nın 5’inci büyük şirketi haline gelen Assan Alüminyum için de sıfırdan 800 milyon dolara yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.


3’ÜNCÜ EN İYİ FABRİKA

Cenevre’de görüştüğümüz Ali Kibar, C sınıfında yepyeni bir...