04 / 05 / 2024

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı mı

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı mı

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

İhlas Holding güvencesiyle inşa edilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri bugün resmen satışa çıktı. 

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rönesans Holding'e Social Media Awards’dan ödül!

Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen ve bu sene dördüncüsü düzenlenen “Social Media Awards Turkey 2020”de holding kategorisinde Rönesans Holding, gümüş ödüle layık görüldü.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı!

Kibar Holding, insan kaynağının öğrenme ve gelişim süreçlerini desteklemek amacıyla yapımı 35 günde tamamlanan "Güç Bizde Gelişim Merkezi"ni hizmete açtı.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe, Türkerler Holding ile sponsorluk anlaşması imzaladı!

Türkiye'de inşaat ve enerji sektöründeki yatırımlarla adından söz ettiren Türkerler Holding, Göztepe ile 4. kez sponsorluk anlaşması imzaladı

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı mı Haberi

Kibar Holding Güç Bizde Gelişim Merkezi açıldı mı

Kibar Holding'in sürdürülebilirlik yaklaşımının bir parçası olan ve insan kaynağının gelişimine katkı sağlamak, eğitim, seminer ve organizasyonları bir çatı altında toplamak için faaliyete alınan "Güç Bizde Gelişim Merkezi" hizmete açıldı. açıldı.

Kibar Holding tarafından yapılan açıklamaya göre, yapımı 35 günde tamamlanan yaklaşık 300 kişi kapasiteli merkezde,1 konferans salonu, 3 eğitim salonu ve 2 çalışma sınıfı yer alıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kibar Holding'in Tuzla Yerleşkesi'nde 700 metrekare alana kurulu merkezin açılışı Kibar Holding Üst yöneticisi (CEO) Haluk Kayabaşı, Kibar Holding İcra Kurulu Üyeleri, şirketlerin genel müdürleri ve çalışanların katılımıyla yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kayabaşı "Güç Bizde Gelişim Merkezi"nin Kibar Grubu açısından büyük önem taşıdığını dile getirerek, şöyle konuştu: "Kibar Holding olarak bizi biz yapan 5 değerimiz güven, yenilikçilik, doğruluk,...