01 / 05 / 2024

Kibar Holding küçükbakkalköy projesi

Kibar Holding küçükbakkalköy projesi

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, gayrimenkul sektöründeki yatırımları Capital dergisine anlattı. Kibar, Küçükbakkalköy'deki arazisine otel, iş merkezi ve rezidans yapacağını açıkladı.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

Kibar Holding, 55.8 milyon TL sermaye ile 3 yeni şirket kurdu! 

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni şirket kuruldu. 

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İstanbul Küçükbakkalköy'de 20 konut satılıyor! 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Atabel İnşaat tarafından, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 20 konut 1 milyon 135 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy parsellerinin KDV hariç toplam değeri 97 milyon 296 bin 90 TL, KDV dahil toplam değeri ise 114 milyon 809 bin 386,20 TL olarak belirlendi. 

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 18 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi 2444 ada 4 parsele ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Emlak Konut GYO Küçükbakkalköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul ili, Ataşehir İlçesi Küçükbakkalköy mahallesindeki 1 adet parsele dair değerleme raporunu yayınladı. 

Küçükbakkalköy 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 1927 Ada 1 Parsel 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kibar Holding’den koronavirüs dayanışmasına 4 milyon TL’lik destek!

Kibar Holding, Sağlık Bakanlığı ve hastanelere yapılan yardımlarla  “Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyasına 4 milyon TL’lik destek verdi.

Maltepe Büyükbakkalköy'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık depo!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Büyükbakkalköy mahallesi, 342 parselde yer alan bahçeli kargir depo ve idare binasını 6 milyon 304 bin 950 TL'ye icradan satıyor...

Kibar Holding küçükbakkalköy projesi Haberi

Kibar Holding küçükbakkalköy projesi

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, gayrimenkul sektöründeki yatırımları Capital dergisine anlattı. Kibar, Küçükbakkalköy'deki arazisine otel, iş merkezi ve rezidans yapacağını açıkladı.


OTEL PROJESİ

Son dönemde ağırlık verdiğimiz işlerimizden biri de gayrimenkul oldu. Küçükbakkalköy'deki arazimizde otel projesi başlatıyoruz. Otelin detayları tam netlik kazanmadı, şu anda üstünde çalışıyoruz. Yabancı bir grup işletecek.


GYO KURACAK

Otelin yanı sıra aynı projede iş merkezi ve rezidans olacak. AVM yapmayı düşünmüyoruz. Gayrimenkulde işlerimizi gayrimenkul yatırım ortaklığı çatısı altında toplamak istiyoruz. Hedefimiz, daha çok lojistik ve sanayi tüketiminin ihtiyaçlarına yönelik gayrimenkuller üretmek olacak.


ATIL ARAZİLER

Elimizde atıl durumdaki arazilerin üzerine bazı projeler yapmayı düşünüyoruz. İlk otel projemiz için başlangıçta 80-100 milyon dolar arasında bir yatırım öngörüyoruz.