27 / 05 / 2024

kibariye daire aldı

kibariye daire aldı

Ünlü şarkıcı Kibariye kazancını gayrimenkule yatırıyor. Bir süre önce 3,5 milyon dolara saray yavrusu bir ev sahibi olan şarkıcı, şimdi de 2,6 milyon liraya iki daire satın aldı.

'İstanbul'da daire fiyatına İtalya'da fabrika aldık'

Desa CEO'su Burak Çelet, İstanbul Ulus'da 2+1 daire fiyatına İtalya Toskana bölgesinde deri fabrikası aldıklarını belirterek böylelikle dünyada bugüne kadar çalışmadıkları markalara çalışma imkanı yakalayacaklarını söyledi.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Evdeki hasarın gizli ayıp olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda kat karşılığı inşaattan daire aldığını ve sattığını belirten okuyucu daireyi alan kişinin duvarlarda rutubet olduğu gerekçesiyle dava açtığını aktardı. Okuyucu, kendi aleyhinde rapor hazırladığını ve bunun sonucunda ne olacağını sordu.

Yapı kayıt belgesinde kaçak yapı ayrıntısı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 92 evli siteden daire aldığını belirten okuyucu sitede sığınakların mesken yapıldığını, imar affına başvurulduğunu ve kat mülkiyeti kurma yolunun açıldığını belirtti. Okuyucu bunların mümkün olup olmadığını sordu.

Nicole Kidman Sidney'den daire aldı!

Avustralyalı aktris Nicole Kidman, Sidney’deki penthouse'unun altında yer alan daireyi  2.78 milyon dolara satın aldı.

Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı!

Sosyetik güzel Eda Taşpınar New York'ta daire satın aldı. Brooklyn bölgesinde yer alan evin fiyatı 395 bin dolar. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Aykut Erdoğdu'nun iskansız daire aldığı iddia edildi!

İzmir'de satın aldığı villasında kaçak bölüm inşasıyla gündeme gelen CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun bu kez de  Kadıköy'de iskânsız dubleks daire satın aldığı öne sürüldü.

Binadaki pencereye panjur yapımı için yönetimden izin alınmalı mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Bahçe hizasında bir daire aldık, zeminle aynı hizada olduğundan panjur yaptırmaya karar verdik. Yönetime sorduk, ‘izin vermeyiz’ dediler. Böyle keyfi bir izin olur mu? Biz emniyetimizi nasıl sağlayacağız?' sorusunu cevapladı.

Kardeşler mirastaki saklı pay hakkı için dava açabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Babamdan para karşılığı daire aldım ve tapuda da gözüküyor. Babam vefat ettikten sonra kardeşlerim mahkemeye verdi, mahkeme de onayladı. Böyle bir adalet var mı? Kardeşlerimin böyle bir hakları var mı? Burada hakkım nedir?' sorusunu cevapladı.

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Eş onayı olmadan ev satılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Kooperatiften almış olduğumuz evi (tapu benim üstüme) satıp 3 daire aldım. Bunları eşimin üstüne yaptım. Rızam olmadan bu daireleri satabilir mi? Ben öldükten sonra 3 çocuğumun hakları olabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Toplu yapılar için nasıl bir yönetim sistemi kurulmalı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '12 bloktan müteşekkil bir sitede daire aldım. Duvarlardan nem alıyor. Oysa ben ‘her blok kendi izolasyonunu yapmalı’ dedim ancak anlatamadım. Bu durumda bizler yönetimimizi ayıramaz mıyız?' sorusunu yanıtladı.

kibariye daire aldı Haberi

kibariye daire aldı

Çocukluğunda gecekonduda 8 kardeşiyle birlikte yaşayan Kibariye, şimdilerde geçmişte yaşadığı yoksulluğun acısını çıkartıyor. Ünlü şarkıcı birkaç yıl önce İstanbul Ataşehir’de 3,5 milyon dolara 700 metrekare lüks bir ev satın aldı. Saray yavrusu evinin dekorasyonu ise görenleri hayrete düşürüyor.


EVİNDE HAMAM VE MESCİT VAR


Kibariye’nin evinde büyük bir Osmanlı hamamı ve mescit bulunuyor. Ayrıca altın kaplama bir aslan ağzından suyun aktığı görkemli bir süs havuzu var. Ünlü şarkıcı evin duvarlarına astırdığı çiçekleri için de özel bir sulama sistemi yaptırmış. Güvenliğe de büyük önem veren Kibariye’nin evinin bazı odalarına ise parmak iziyle giriliyor.


REZİDANSTAN 2 DAİRE ALDI


Kazancının neredeyse tümünü gayrimenkulde değerlendiren Kibariye, yeni yatırımını da İstanbul’un gözde rezidanslarından Zorlu’ya yaptı. İki daire satın alan şarkıcı 2,6 milyon dolar...