03 / 05 / 2024

kibrID MATERIAL mimarların tercihi

kibrID MATERIAL mimarların tercihi

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

Mimarlar İBB imar kararlarına ne diyor? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında İBB tarafından alınan imar kararları karşısında mimarların sessiz kalmasını kaleme aldı. 

Kentsel dönüşümde yeni düzen!

Kentsel dönüşümle kalabalık ilçeler, yeşil alanı oldukça az olan ilçeler, eksik donatı alanı olan mahalleler yeni bir çehreye kavuşuyor. Peki mimarların bütüncül bir kent anlayışına yönelik kentsel dönüşüm önerileri neler? Kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’ konferansı 11 Mart'ta!

Mimar Fran Silvestre, 11 Mart'ta gerçekleşecek, ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nda Mimarların deneyimlerini ve projelerin tasarım süreçlerinde neler yaşandığını paylaştığı ‘Kalebodur ile Mimarın Mutfağı’nın konuğu olacak...

Giresunlu mimarların önceliği kentsel sorunlar!

Giresun Mimarlar Odası Başkanı Gökhan Göksu başta şehir içi ulaşımı ve kentsel dönüşüm konuları olmak üzere 15 başlıkta oluşan bir çalışma programı hazırladıklarını açıkladı.

Evine yeni eşya almak istemeyenlerin adresi iç mimarlar oldu!

Bir dönem yavaşlayan inşaatlar son günlerde yeniden hız kazandı ve birçok proje teslime hazır hale geldi. Evine yeni mobilya masrafı yapmak istemeyen ise eski eşyasına yeni dokunuş için iç mimarların kapısını çalıyor.

Notre Dame'ın yıkılan kulesinin yeniden inşası için yarışma düzenlenecek!

Fransa Başbakanı Edouard Philippe tarafından yapılan açıklamada, dünya çapından mimarların davet edileceği ve 850 yıllık Gotik mimari ürünü Notre Dame'ın yeni kulesi için tasarımların değerlendirileceği bir seçme yapılacağı belirtildi...

İzmir'in genç mimarlarının heyecanlı yarışı!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından genç mimarlar için kent bulmacası etkinliği düzenlendi. Mimarlar, Kültürpark'ın dört yanına dağılarak mekan bulmacası oyunu oynadı.

Mimarazzi.com yayın hayatına devam edecek!

Türk mimarlık camiasının wikileaks’ı olarak tanımlanabilecek, mimarların anonim olarak daha önce çalıştıkları firmalar hakkında paylaşımlarda bulunan Mimarazzi.com yenilenmiş formatı ile yayın hayatına devam edecek. 

Kimlikli ve özgün şehir anlayışını hakim kılacağız!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı açıklamada şehirlerin kimliğine, tarihine, coğrafyasına, topoğrafyasına uygun, şehirlilerin beklentileri ile gelişen, mimarların özgün tasarımıyla şekillenen kimlikli ve özgün şehir anl

Vadistanbul AVM’nin mimarları İstanbul’a müze tasarlamak istiyor!

Özgenler Kardeşler, yurtdışındaki deneyimlerini İstanbul’a taşıdı. En son Vadistanbul AVM’ye imza atan mimarların hayali bir İstanbul Kent Müzesi tasarlamak.

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Seyahatname/Mimari Tasarımın Sıfırıncı Fazı sergisi 11 Kasım'da bitiyor!

Uluslararası çağdaş mimarların sergileriyle ünlü Architekturegalerie München – Münih Mimarlık Galerisi, Murat Tabanlıoğlu küratörlüğündeki sergiye ev sahipliği yapıyor.

Başarılı Mimarlar Kayseri'ye geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ülkemizin farklı şehirlerinde başarılı projeler ortaya mimarların düşüncelerini dinledi.

kibrID MATERIAL mimarların tercihi Haberi

kibrID MATERIAL mimarların tercihi

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor. İspanyol Apavisa firmasının yeni koleksiyonu Nanoarea 7.0, yeni geliştirilen Bagnato yüzeyiyle iç mekanlar ve ıslak zeminlerde farklılık yaratıyor.


Yenilikçi vizyonu ve beğeni toplayan ürünleriyle mekan tasarımlarında adından sıkça söz ettiren kibrID MATERIAL, iç mekanlara farklı dekorasyon çözümleri sunuyor. Temsilciliğini yaptığı İspanyol Apavisa markasının yeni koleksiyonu Nanoarea 7.0 ile zemin ve duvarlar dinamik formlara bürünürken, yüksek kalite teknik özellikleriyle de uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Zemin ve duvarlarda kullanılabilen seramik karolar, Bagnato yüzeyde R10 kaydırmazlık sağlıyor. Adını 7mm kalınlıkta olmasından alan koleksiyon, kahverengi, taupe, beyaz ve siyah renklerden oluşuyor.


Tetris, Mozaik ve 5*5 Mozaik özel kesimleriyle karşımıza çıkan...