02 / 05 / 2024

kıbrıs su projesi

kıbrıs su projesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dünyayı titreten 3 projesi şöyle sıraladı; Kıbrıs’a su projesi, 4B uydusunun fırlatılması ve İstanbul 3. havalimanı...

Mersin'in suyu 1.6 milyar TL'lik projeyle Kıbrıs'a!

Türkiye’den Kıbrıs’a deniz altından askılı boru sistemiyle su temin projesi bugün Mersin Anamur ve KKTC'de çifte törenle başlıyor. Projenin, Girne ayağındaki açılışı töreninin saat 13.00'te başlaması planlanıyor.

Kıbrıs'a su projesinde kriz var mı?

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Kıbrıs'a su projesinde her hangi bir sorun olmadığını ifade ederek, "Kıbrıs Projesi asrın projesidir, çok dev bir projedir" dedi.

Mersin Anamur'da baraj suları altında kalacak mezarlar taşındı!

Denizin altından 80 kilometrelik borularla Mersin'den KKTC’ye su aktarılmasını sağlayacak KKTC Su Temin Projesi kapsamında Mersin'in Anamur ilçesinde inşa edilen Alaköprü Barajı'nın suları altında kalacak 619 mezarın yeri değiştirildi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Fenercioğlu’nun 2024 hedefi 150 milyon Euro! Kıbrıs'tan sonra İzmir projesi geliyor!

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu yaptığı açıklamadasektör adına zor geçen 2023 senesini 85 milyon Euro ciro ile kapatacaklarını, 2024 senesinde de 150 milyon Euro hedeflediklerini, ayrıca Kıbrıs ve İzmir’e olan açılımlarının büyüyeceğini söyledi.

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Afik Group tarafından hayata geçirilen ve Kıbrıs'ın en iddialı projesi olan Caesar  Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Caesar  Resort projesinde hangi konut tipleri var? Caesar  Resort konut fiyatları ne kadar? İşte Caesar  Resort projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kıbrıs Sosyal Konut Projesi için arazi tahsis edildi!

Kıbrıs Bakanlar Kurulu toplantısında Sosyal Konut Projesi’ni hayata geçirmek için gerekli olan arazinin Sosyal Konut Birimi yönetimine verildiği açıklandı.

Kıbrıs Dikmen Sağlık Merkezi hizmete açıldı! 

Sağlık Bakanlığı ve Dikmen Belediyesi ortaklığında Kıbrıs Dikmen'de hayata geçirilen sağlık merkezi projesi bölge halkına kesintisiz hizmet verecek. Yeni açılan sağlık merkezinde 2 muayene, bir pansuman ve bekleme odası ile eczane yer alıyor. 

Kıbrıs Town Houses projesinde 0,98 faiz fırsatı!

Kıbrıs Developments’in ödüllü projesi Kıbrıs Town Houses, döviz kurları ile birlikte faiz oranlarındaki değişkenliğin yarattığı olumsuzluğu avantaja çeviren eşsiz bir kampanya başlattı.

Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards'ın finalinde!

Kıbrıs Developments tarafından Alsancak’ta hayata geçirilen Türkiye'nin en prestijli gayrimenkul yarışması Kıbrıs Town Houses projesi Sign of the City Awards 2018'de 3 dalda finale kaldı.

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Havaiş Kıbrıs Kooperatifi'nden THY çalışanlarına özel proje!

S.S. Havaiş Kıbrıs Caddesi Konut Yapı Kooperatifi Arnavutköy Kıbrıs Caddesi'nde Türk Havayolları çalışanlarına özel konut projesi inşa edecek. Talebin toplandığı projede bir hissenin giriş ücreti 35 bin TL olarak planlandı.

Kıbrıs Developments'ten Milos Ormanı!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projesi Milos Park Homes, doğa için de büyük bir adım attı. Kıbrıs Developments imzası taşıyan proje Milos Park Homes, Milos Ormanı ile dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesine hayat verdi.

Akol’dan Kıbrıs’ta yeni konut projesi!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin inşaat şirketlerinden olan Akol Development Kıbrıs'ta yeni konut projesine başladı.

Kıbrıs Elit Life Karakız depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor!

Serbil İnşaat tarafından Kıbrıs'ta hayata geçirilen Elite Life Karakız, tamamlandığında Girne'nin denize sıfır en yüksek rezidans projesi olacak. Proje depreme dayanıklı yapısıyla öne çıkıyor.

kıbrıs su projesi Haberi

kıbrıs su projesi

Seçim kampanyasını İzmir'de sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bakınız birileri terörle uğraşıyor. Birileri terörü dışarıdan seyrediyor ama biz hem terörle mücadele ediyoruz hem de son 15 gün içinde üç büyük projeyle, yeri ve dünyayı titreten üç projeyle yolumuza devam ediyoruz” dedi.


Davutoğlu önce Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda ardından Buca'da halka seslendi. Bergama'da yağmur altında İzmir'e yatırımlarını anlatan Davutoğlu, kürsüye çıkan bir Roman kadını konuşturdu. Ardından da Diyarbakır'da geçen ağustos ayında şehit olan polis memuru Ahmet Gılıç'ın kızı Ecem Gılıç'ı kürsüye çıkardı ve onların kendilerine emanet olduğunu söyledi.


‘Dik dur eğilme bu Vatan seninle” tezahüratı üzerine “Bizde Hasan Tahsin bilinci var, hiç eğilmedik, hiç eğilmeyiz Allah'ın izniyle” diyen Davutoğlu İzmir'den özetle şu mesajları verdi:



Biz hem terörle mücadele ediyoruz, hem de 15 gün içinde üç...