18 / 07 / 2024

kıbrısta aşırı yağışlar

kıbrısta aşırı yağışlar

Yağmurdan nasibini alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil otelde mahsur kaldı. Otelden çektiği sel fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Erbil’in objektifine yansıyan karelerde caddelerin sular altında kaldığı görülüyor...

EBSO Başkanı Ender Yorgancılar'dan İzmir Büyükşehir'e çağrı: Arsa bulmakta zorluk çekiyoruz!

EBSO Haziran ayı olağan meclis oturumunda konuşan EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar İzmir Büyükşehir'e çağrı yaparak, arsa bulmakta zorluk çektiklerini söyledi.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Kıbrıs'a Türk yatırımcı ayarı! Türkler artık üç tapu sahibi olabilecek!

Son zamanlarda Türk yatırımcıları rotayı Kıbrıs'a çevirdi. Yüksek kira getirisi ve konutta ödeme kolaylığından dolayı Kıbrıs Türk yatırımcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Kıbrıs'ta Türk yatırımcılarını teşvik edici yeni düzenlemeye gidildi. Türkler Kıbrıs'tan artık üç tapu sahibi olabilecek.

Konut ve otomobil yatırımı artık gözde değil: Vatandaşlar altına yöneliyor! 

Konut ve otomobil yatırımı artık out oldu. Yatırımcılar konut ve otomobil yerine altın yatırımına yöneliyor. Peki konut fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Kıbrıs'ta hayata geçirilen daire garantili arsa payından oluşan Kıbrıs Geçitkale Oasis projesine yatırımcılardan büyük ilgi oluştu.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Kıbrıs'ta konut alım satımlarda geçen yıl rekor kırıldı!

Güney Kıbrıs’ta 2023 yılında emlak piyasasında gerçekleşen alım-satımlarda rekor kırdı. Kıbrıs yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Kıbrıs'ta yabancıya gayrimenkul satışlarında  kurallar sil baştan değişiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), İsrail, Rusya, Ukrayna ve İran gibi ülkelere binlerce konut ve arsanın satıldığı konusundaki tartışmalardan sonra yabancılara mülk satışında değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

kıbrısta aşırı yağışlar Haberi

kıbrısta aşırı yağışlar


Kıbrıs’ta bulunan Mehmet Ali Erbil, aşırı yağışlar sonrası meydana gelen sel nedeniyle otelde mahsur kaldı.


Kıbrıs’ta etkili olan yağışlar caddeleri gölete çevirdi. Yağmurdan nasibini alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de otelde mahsur kaldı. Otelden çektiği sel fotoğraflarını takipçileriyle paylaşan Erbil’in objektifine yansıyan karelerde caddelerin sular altında kaldığı...