13 / 10 / 2024

Kıbrıs emlak piyasası hareketleniyor! 50’den fazla ülke vatandaşı konut almak için sıraya girdi!

Kıbrıs emlak piyasası hareketleniyor! 50’den fazla ülke vatandaşı konut almak için sıraya girdi!

Türkiye'den konut alamayan yatırımcılar ile 50'ye yakın yabancı ülke vatandaşları Kıbrıs'a yönelmeye başladı.




Kıbrıs, konut almak isteyenlerin yeni cazibe merkezi haline geldi.  Özellikle Türk yatırımcılar, konut almak için Kıbrıs'ı tercih ediyor. Kıbsrıs'ta  mülk alarak döviz cinsinden kira geliri elde etme fırsatı, yatırımcıların ilgisini çekiyor. 50’den fazla ülke vatandaşının Kıbrıs’a yönelmesiyle emlak sektöründe önemli bir hareketlilik oluştu.

DÖVİZLE KİRA GELİRİ!

Gazetebanka'nın haberine göre; yatırımcılar, Kıbrıs’ta, 3 mülk satın alarak döviz cinsinden kira geliri elde edebiliyor. Döviz cinsinden kira geliri, Türk Lirası’ndaki dalgalanmaların etkisinden korunmak için de avantaj sağlıyor.

Kıbrıs emlak piyasası hareketleniyor! 50’den fazla ülke vatandaşı konut almak için sıraya girdi!

YATIRIMCILAR NEDEN KIBRIS'I TERVİH EDİYOR?

Kıbrıs’ın sunduğu avantajlar, yatırımcılar için cazip bir seçenek haline getirdi. Döviz cinsinden kira geliri, düşük yaşam maliyeti, gelişmiş altyapı ve güvenli bir yatırım ortamı, Kıbrıs’ı tercih edilen bir yatırım merkezi haline getiriyor.

Kıbrıs’ta 3 mülk ve dövizle kira geliri elde etme fırsatı, Türk yatırımcıları cezbeden önemli bir etken. 50’den fazla ülke vatandaşının Kıbrıs’a yönelmesi, emlak piyasasının hareketlenmesine ve yatırımcıların ilgisini artırmasına yol açıyor.

TÜRKLER 3 KONUT ALABİLİYOR

Yüksek faizler nedeniyle Türkiye’de konut yatırımı yapamayan Türk vatandaşları döviz bazlı kira getirisi nedeniyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) yöneldi.

KKTC'de , 1 oda 1 salonlar için yıllık ortalama 20 bin paundun üzerinde net kira beklentisi bulunuyor. Kıbrıs'ta yabancıların bir mülk, Türkiye ve Kıbrıs’ı tanıyanlara üç mülk alma hakkı tanındı.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ konut yatırımı için Kıbrıs'ı tercih etti! Lüks projeden ev aldı!

Konut yatırımcılarının güvenli limanı Kıbrıs'ta Türk tapusu en güvenlisi!

Kuzey Kıbrıs’tan gayrimenkul alacaklara kritik uyarı: 75 günlük süreyi sakın kaçırmayın!

Geri Dön