05 / 05 / 2024

kıbrısta kaç tane otel var

kıbrısta kaç tane otel var

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en büyük turizm yatırımcısı olan Merit'in Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, "Bu ülke ulaşım problemini bitirdiği gün, Akdeniz'deki adaların yükselen yıldızı olur" dedi

Mete Vardar: Sıcak havalar Kıbrıs'a ilgiyi ciddi oranda artırdı!

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Hava şartlarının değişimiyle beraber kışın daha az talep alan Kıbrıs Akdeniz bölgelerini içeren paketler daha çok ilgi görür ve satar hale gelmiş durumda" dedi.

Kıbrıs'ta gizemli nüfus çıkmazı! Kaç konut ve iş yeri olduğu bilinmiyor! 

Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Başkanı Raif Çukurovalı Kıbrıs'ta kaç konut ve işyeri binası olduğunu bilmediklerini açıkladı. 

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkule Kovid-19 dopingi!

Kovid-19 salgını dönemini en başarılı şekilde yöneten ülkelerden biri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, günlük sıfıra yakın vaka sayılarıyla virüsten kaçanların gözdesi oldu.

Kıbrıs'ta kaçak otelin yıkımı yargıya taşındı!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kaya Grup'un Karaoğlanoğlu’ndaki eski Zeyko Yağ Fabrikası’nın yerine inşa ettiği otelin son katının yıkılması kararına uyulmadı. Dün yargı süreci başlatıldı.

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı istimlak sorunu TBMM'de!

Kaş Kasaba Kıbrıs Barajı ihalesine, işin başlama tarihine ve istimlak çalışmaları mecliste konu oldu. CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, konu hakkında soru önergesi hazırladı..

Kıbrıs İskele Boğazı'ndaki kaçak yapılar yıkılmalı!

Kıbrıs İskele Kurumsallaşma Platformu dönem başkanı Mustafa Bayramoğlu, “İskele Boğazı’ndaki sahil işgalinden kaynaklanan, mahkeme yıkım kararı olan yerin mühürlenmesi” ile ilgili dün basında çıkan haberle ilgili yazılı açıklama yaptı.

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı var!

Kıbrıs'ta 300'e yakın kaçak emlakçı olduğunu belirten Hasan Sungur ülkede emlak sektörünün sorunlarının nasıl çözüleceği yönünde kapsamlı bir çalışmanın sonuna geldiklerini ifade etti.

Kıbrıs Milos Park Homes'ta kaçırılmayacak fırsat!

Bir yanda dövizle yükselen ekonomik tansiyon, diğer yanda çözüm sürecinde kilitlenen mülkiyet süreci. Hem Kıbrıs emlak sektörünün, hem de yatırımcının kararsızlık yaşadığı bir süreçte; krizi fırsata çeviren bir yatırım öne çıkıyor.

Kıbrıs Karpaz'da kaçak yapılaşmanın durdurulması istendi!

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu, Karpaz'da kaçak yapıların ortadan kaldırılmasını, avlanmanın da durdurulmasını talep etti İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu'nu kabul etti.

Kıbrısta Konut yatırımcıları için 90 günlüğüne sabit kura geçildi!

Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımcıları düşünüldü ve tapu devir harçlarıyla birlikte stopajlarda 90 günlüğüne sabit kura geçildi.

Kıbrıs Karpaz'da en büyük sorun kaçak yapılaşma!

Kıbrıs Genç TV'deki Güzel Bir Gün adlı programda, Karpaz'daki kaçak yapılar ele alındı. Pelin Oskay'ın sunduğu programa konuk olarak katılan Yeşil Barış Hareketi Başkanı Doğan Sahir, konuyla ilgili konuştu..

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en geniş alışveriş merkezi olan Airport Mall, kapılarını 22 Mayıs'ta müşterilerine açıyor. Merkezde 45 adet mağaza yer alacak.

kıbrısta kaç tane otel var Haberi

kıbrısta kaç tane otel var


Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), turizm ile ciddi bir çıkış yakalamak üzere. Ambargo nedeniyle Türkiye üzerinden ulaşımın sağlandığı ülkede, turizm de çeşitleniyor. Bu zamana kadar hep talih oyunları turizminin öne çıktığı ülkede, yatırımcılar da turizmi çeşitlendirmek için alternatif arıyor. Ülkenin turizm alanındaki en büyük yatırımcısı olan Net Holding bünyesindeki Merit Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, Kıbrıs'ın turizmdeki geleceği açısından iddialı konuştu.


Merit Royal Premium Hotel'in misafir kabul etmesi nedeniyle Türkiye ve KKTC'den bir grup gazeteci ile biraraya gelen Arar, "Kuzey Kıbrıs turizmini yükselen bir Akdeniz yıldızı olarak görüyorum" dedi. Ülkenin en büyük sorununun ulaşım olduğunu belirten Arar, "Bu ülke ulaşım problemini bitirdiği gün, Akdeniz'deki tüm turizm adası olarak bilinen adaların yükselen yıldızı olur. Kıbrıs'ta çok ciddi bir tarih...